Ντίνα Κώνστα: Το Εθνικό Θέατρο «αποχαιρετά» την σπουδαία ηθοποιό!
Showbiz

Ντίνα Κώνστα: Το Εθνικό Θέατρο «αποχαιρετά» την σπουδαία ηθοποιό!

Τα ξημερώματα της Κυριακής 3 Ιουλίου 2022, η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα έφυγε από την ζωή σε ηλικία 83 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη όχι μόνο τους οικείους της, αλλά και όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο. 

Ήταν μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό είχε λατρέψει ιδιαίτερα, μέσα από τους πολυάριθμους ρόλους που η ίδια είχε ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Ντίνα Κώνστα έφυγε από την ζωή και πολλοί ήταν εκείνοι, που επέλεξαν να την αποχαιρετήσουν με ένα δικό τους μήνυμα στα social media, αλλά και ποστάροντας αδημοσίευτο φωτογραφικό υλικό από στιγμές που είχαν ζήσει μαζί της. Το Εθνικό Θέατρο "αποχαιρέτησε" την σπουδάια ηθοποιό με ένα ξεχωριστό ποστ στη σελίδα του στο Facebook, σημειώνοντας όλες εκείνες τις φορές όπου συνεργάστηκαν μαζί με την Ντίνα Κώνστα, τονίζοντας φυσικά ότι πρόκειται για μια πολύ μεγάλη απώλεια στον χώρο της υποκριτικής.

«Στη μνήμη της Ντίνας Κώνστα. Η οικογένεια του Εθνικού Θεάτρου αποχαιρετά με θλίψη την Ντίνα Κώνστα, μια γυναίκα που υπηρέτησε με συνέπεια και επαγγελματισμό τη θεατρική τέχνη.

Η Ντίνα Κώνστα πρωτοεμφανίστηκε στο Εθνικό Θέατρο το 1976 στην παράσταση «Η γειτονιά του Τσέχωφ», σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου, και υπήρξε σταθερή συνεργάτης του από το 1986 έως το 1994, κοσμώντας με το ήθος και την αγάπη της για το θέατρο τις παραγωγές στις οποίες συμμετείχε.

Το Εθνικό Θέατρο αφιερώνει στη μνήμη της την παράσταση «Μήδεια» του Μποστ στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, τιμώντας την πορεία της στην πρώτη σκηνή της χώρας αλλά και τη σύνδεσή της με τον συγγραφέα, καθώς το ταξίδι της στο θεατρικό σανίδι πυροδοτήθηκε από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην «Φαύστα ή η απολεσθείς κόρη» του Μποστ, σε σκηνοθεσία Γιώργου Εμιρζά, στο Θέατρο Βεάκη το 1965».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Εθνικού Θεάτρου στη μνήμη της σπουδαίας ηθοποιού:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved