Ντίνα Κώνστα: Η σπάνια φωτογραφία της σε ηλικία 27 ετών - Δημοσιεύτηκε το 1966
Showbiz

Ντίνα Κώνστα: Η σπάνια φωτογραφία της σε ηλικία 27 ετών - Δημοσιεύτηκε το 1966

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Ντίνας Κώνστα σε ηλικία 27 ετών κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Τα ξημερώματα της Κυριακής 3 Ιουλίου 2022, η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα έφυγε από την ζωή σε ηλικία 83 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη όχι μόνο τους οικείους της, αλλά και όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ήταν μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό είχε λατρέψει ιδιαίτερα, μέσα από τους πολυάριθμους ρόλους που η ίδια είχε ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η ίδια είχε αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ πριν από δύο μήνες έγινε γνωστό ότι φιλοξενούταν σε ίδρυμα φροντίδας ηλικιωμένων στα βόρεια προάστια της Αθήνας και έπασχε από άνοια.

Το «Σπίτι του Ηθοποιού» ανέβασε στο λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία του Κλεισθένη με την Ντίνα Κώνστα σε ηλικία 27 ετών. Η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε το 1966.

«studio_kleisthenis Καλό ταξίδι στην αγαπημένη και σπουδαία ηθοποιό Ντίνα Κώνστα. Στην αδημοσίευτη μέχρι σήμερα φωτογραφία από τον Κλεισθένη την βλέπουμε το 1966 στην Ελεύθερη σκηνή στην παράσταση Αστική μυθολογία (πασχαλινά παιχνίδια) του συγγραφέα Βασίλη Ζιώγα», έγραψαν στην ανάρτηση

Δείτε στην gallery την φωτογραφία της ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved