Μαίρη Συνατσάκη - Ιαν Στρατής: Καλοκαίρι για δύο
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη - Ιαν Στρατής: Καλοκαίρι για δύο

Αν και εξαιτίας αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων οι φετινές διακοπές του Ιαν Στρατή και της Μαίρης Συνατσάκη θα καθυστερήσουν, οι δυο τους δεν πτοούνται, καθώς τους αρκεί που θα είναι μαζί.

Μια φωτεινή σχέση ανάμεσα σε δύο όμορφους ανθρώπους που εδώ και δύο χρόνια μοιάζουν να ζουν την απόλυτη ευτυχία. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ιαν Στρατής, σε κάθε εποχή και σε κάθε συνθήκη, βρίσκουν τον τρόπο να είναι ο έρωτάς τους σε πρώτο πλάνο.

Αυτό την περίοδο, ο Ιαν πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Mamma Mia» και η Μαίρη είναι, όπως πάντα, δίπλα του και τον στηρίζει. Η Μαίρη Συνατσάκη είχε ήδη παρακολουθήσει τις πρόβες του αγαπημένου της πριν βρεθεί κοντά του στην πρεμιέρα της παράστασης που έγινε πριν λίγες ημέρες στο City Garden Festival, που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater.

Ο θαυμασμός που τρέφει ο ένας για τον άλλον είναι αδιαπραγμάτευτος ενώ δεν είναι τυχαίο ότι έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα και κοινό τρόπο ζωής. Συγκατοικούν εδώ και αρκετούς μήνες και όλα δείχνουν ότι ο κοινός βίος τούς πάει πολύ.

Μπορεί φέτος οι καλοκαιρινές διακοπές να καθυστερήσουν λίγο για το ερωτευμένο ζευγάρι, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων του Iαν Στρατή, όμως αυτό δεν φαίνεται να τους πτοεί.

Σημασία έχει ότι θα είναι μαζί και θα μπορούν να εκφράζονται δημιουργικά μέσα από τις πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητές τούς.

Για αρκετό καιρό ο Ιαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη κρατούσαν τη σχέση τους κρυφή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό άλλαξε και πλέον, σίγουροι για τα συναισθήματά τους πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις και μοιράζονται μέσω social media κομμάτια της κοινής καθημερινότητάς τους.

Η επιθυμία της Μαίρης να μην εκτεθεί αυτή η σχέση τούς οδήγησε στο να κρατήσουν χαμηλούς τόνους χωρίς όμως πλέον να νιώθουν την ανάγκη να παίζουν κρυφτό.

Αγαπούν πολύ τη φύση και τα ταξίδια και σε κάθε ευκαιρία προσπαθούν να κάνουν μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις. Στην ίδια φιλοσοφία θα κινηθούν και στις φετινές καλοκαιρινές τους διακοπές.

Διάφοροι ειδυλλιακοί και ήσυχοι προορισμοί είναι το ζητούμενο για εκείνους. Ταιριάζουν απόλυτα και μαζί βρίσκουν πάντα την κοινή συνισταμένη της απόλαυσης.

Πηγή:Real

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved