Showbiz

H Γερονικολού αποκαλύπτει τα σχέδια διακοπών της με τον Τσιμιτσέλη

Η Κατερίνα Γερονικολού είναι πιο ώριμη από ποτέ, ευτυχισμένη και όμορφη εξωτερικά και εσωτερικά.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε πώς είναι να δουλεύει με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη και ποια είναι τα καλοκαιρινά σχέδια τους.

Πώς είναι το να δουλεύεις με τον άνθρωπό σου, Γιάννη Τσιμιτσέλη;

Είναι όμορφο γιατί δεν μας προκαλεί εντάσεις. Αν μου προκαλούσε ένταση και μου έφερνε στο σπίτι γκρίνια, δεν θα το ξαναέκανα. Θα προτιμούσα να συνεχιστεί η σχέση, δεν έχω δίλημμα ως προς αυτό.

Πήγαν όλα πολύ καλά, βάζω θετικό πρόσημο και ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να δουλέψουμε ξανά μαζί. Ισως βέβαια η καλή συνεργασία να μην έχει να κάνει με το στοιχείο της προσωπικής σχέσης, αλλά του επαγγελματικού κώδικα που αναπτύσσεις με έναν άνθρωπο.

Μετά το τέλος της σειράς, τι ετοιμάζεις τηλεοπτικά;

Ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» κάτι. Υπάρχουν κάποιες κρούσεις αλλά δεν έχω καταλήξει και δεν είμαι σίγουρη αν θα κάνω κάτι.

Εχω την αίσθηση ότι η τηλεόραση δεν είναι αυτοσκοπός…

Οχι, δεν είναι. Είναι ωραίο κι εγώ να ξεκουράζομαι, αλλά και ο τηλεθεατής να ξεκουράζεται από εμένα. Αν έρθει βέβαια μία καλή πρόταση, σαφέστατα θα την κάνω.

Είμαι από τους ηθοποιούς που έχω δουλέψει για πολλές χρονιές σε θέατρο και τηλεόραση, επειδή το έχω ζήσει με όλο του το άγχος, αν δεν έρθει μία τόσο καλή πρόταση, καλύτερα να καθίσω να ηρεμήσω.

Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση ώστε να γεμίζουν οι μπαταρίες και να προλαβαίνουμε να αποφορτιζόμαστε. Φέτος για παράδειγμα έχω διαβάσει περισσότερο από τις πανελλήνιες. Πέρασα τη μισή μου μέρα να διαβάζω.

Ο όγκος ήταν πολύ μεγάλος, οπότε δεν ήταν μόνο τα γυρίσματα αλλά και το διάβασμα. Ειδικά αν αναλογιστείς ότι δεν είχα μόνο τη σειρά, αλλά και την ταινία και την παράσταση.

Είσαι σε φάση καλοκαιρινών πλάνων;

Εχουμε οργανωθεί, έχουμε φτιάξει ένα πλάνο τριών εβδομάδων διακοπών και θέλω να πιστεύω ότι θα πάει καλά!

Μέσα σε αυτά τα χρόνια που είσαι μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, τι κρατάς περισσότερο; Την επαφή με τον κόσμο; Νομίζω ότι δίνεις -και είσαι- την αίσθηση του κοριτσιού της διπλανής πόρτας…

Νομίζω είναι το ωραιότερο κομπλιμέντο που μπορεί να μου κάνει κάποιος. Θέλω να είμαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, έτσι το νιώθω, αυτή είναι η αλήθεια μου. Είμαι απλή, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις περισσότερο από αυτό που θα έπρεπε.

Υπήρξαν στιγμές που αισθάνθηκες ότι κάτι πάει να γίνει λάθος, κάτι να χαθεί λόγω της μεγάλης προβολής;

Οχι, ποτέ! Οταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά, ήμουν ώριμη συναισθηματικά, είχα προσπαθήσει ήδη για πράγματα στη ζωή μου, όπως το να περάσω στη Νομική, είχα κοπιάσει, είχα δουλέψει ως πωλήτρια-γραμματέας, είχα κάνει πράγματα.

Επίσης η οικογένεια και οι φίλες μου, που τις έχω από την πρώτη γυμνασίου, μου φέρονταν όπως και τότε που τις γνώρισα. Οι δεσμοί μου δεν άλλαξαν ποτέ. Και μην ξεχνάμε!

Και ο ηθοποιός είναι ένας άνθρωπος εργαζόμενος, που τρέχει πολύ, οπότε η καθημερινότητά μου δεν έχει πολυτέλεια. Μην ξεχνάμε ότι κάθε έξι μήνες είμαστε άνεργοι και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε.

Το ζήσαμε και με τον κορονοϊό, ο κλάδος μας μάτωσε, σταμάτησαν όλα. Θέλω να πω ότι ποτέ δεν είσαι μέσα στα φώτα, υπάρχουν στιγμές που είσαι στον καναπέ του σπιτιού σου, ακούς τον εαυτό σου.

Ετσι είναι η ζωή μπρος και πίσω… Μέσα στα δικά μου 14 χρόνια υπήρξαν τέλειες στιγμές, λουσμένες στο φως και άλλες δύσκολες, όλα τα θυμάμαι… Το θέμα είναι να προχωράς.

Πηγή:ΤύποςTV

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved