Ιωάννα Παππά: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της στα 45 της χρόνια
Showbiz

Ιωάννα Παππά: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της στα 45 της χρόνια

Η Ιωάννα Παππά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και «μείναμε άφωνοι» με την εντυπωσιακή αλλαγή της.

Η ηθοποιός στα 45 της χρόνια επέλεξε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Θυμάστε την Ιωάννα καστανόξανθη; Ξεχάστε την! Είναι πια κοκκινομάλλα και της πάει πολύ!

Αρχικά ανέφερε: «Πρώτα γέννησε η Λένα και μετά εγώ. Εγώ της γνώρισα τον σύζυγό της, ο οποίος είναι αδερφός με τον σύζυγό μου. Με τον Κωνσταντίνο για πολλά χρόνια ήμασταν φίλοι, μετά περάσαμε στη σχέση και μετά αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί. Γνωριστήκαμε το 2004 αλλά μπήκαμε στη σχέση μετά από αρκετά χρόνια»!

Και πρόσθεσε: «Όταν γέννησα γύρισα μέσα σε 25 μέρες στη δουλειά. Δεν αισθάνθηκα ποτέ όμως ότι έχω λείψει από το παιδί, γιατί είμαστε μαζί καθημερινά, κάνουμε πράγματα καθημερινά, τον προσωπικό μου χρόνο τον αφιερώνω μόνο στο παιδί. Είχα βοήθεια και από τον σύζυγό μου αλλά και από τους γονείς μας».

Και συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι αν δεν υπήρχε το ηλικιακό όριο, θα έκανα αργότερα παιδί. Επειδή όμως υπάρχει το ηλιακό όριο έπρεπε να πάρω κάποιες αποφάσεις. Μέσα μου τα πίεσα λίγο παραπάνω τα πράγματα αλλά όχι ακραία. Είχα σκεφτεί και το ενδεχόμενο να μην μπορώ να κάνω, θα έκανα ό,τι μπορούσα και μετά θα το αποδεχόμουν».

Και τόνισε: «Πολλές γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με αρνητικά σχόλια. Νομίζω πως αυτό έχει να κάνει με το τι μπορεί να ζει ο καθένας και να είναι μια αντίδραση αυτόματη εκείνη τη στιγμή, ενός ανθρώπου που έχει δυσκολευτεί ή να έχει κάποια ηθικά… Εγώ πιστεύω ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν παιδιά σε οποία ηλικία θέλουν. Δεν υπάρχει περιορισμός σε αυτά τα πράγματα. Εφόσον υπάρχει η επιθυμία και υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία»!

Πάντως το κόκκινο μαλλί της πάει πολύ, δεν συμφωνείτε;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved