Light: Τα «καρφιά» του για τα Mad VMA - «Ποιος επωφελήθηκε από όλο το τσίρκο τελικά;»
Showbiz

Light: Τα «καρφιά» του για τα Mad VMA - «Ποιος επωφελήθηκε από όλο το τσίρκο τελικά;»

Ο Light λίγες μέρες μετά το άγριο επεισόδιο στα Mad VMA 2022 και την μη προβολή του act του αποφάσισε να πετάξει τα «βέλη» του στην διοργάνωση.

Άγρια συμπλοκή είχε σημειωθεί στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do ανάμεσα στους τράπερς Light και Snik. Κανείς δεν είχε καταλάβει το πώς ξεκίνησε όλο το επεισόδιο, αμέσως έτρεξαν στο σημείο οι άντρες της ασφάλειας του χώρου προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι.

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να απομακρύνουν τον Light, ενώ λίγο αργότερα επέστρεψε και ξεκίνησε ένας δεύτερος γύρος συμπλοκής.

Οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους καταδίκασαν το περιστατικό και γνωστοποίησαν ότι δεν θα προβληθούν στον τηλεοπτικό αέρα οι εμφανίσεις των εμπλεκόμενων.Τα βραβεία Mad προβλήθηκαν μέσα από την συχνότητα του Mega και όπως είχαν αναφέρει τα πλάνα των trappers δεν παίχτηκαν ποτέ.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Light, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πέταξε τα «καρφιά» του για τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία ήταν αρκετά καλά.

Συγκεκριμένα ο τράπερ έγραψε:«Ποιος είναι ο μοναδικός που επωφελήθηκε από όλο το τσίρκο τελικά; Μπράβο τα καταφέρατε, πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια».

Δείτε στην gallery την ανάρτηση του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved