Παναγιώταρου: Ο έρωτας γεννήθηκε για δύο! Η ανάρτηση για τον Σχίζα πριν τον ημιτελικό του Survivor
Showbiz

Παναγιώταρου: Ο έρωτας γεννήθηκε για δύο! Η ανάρτηση για τον Σχίζα πριν τον ημιτελικό του Survivor

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει πλέον. Η ίδια περιμένει πως και πως να δει από κοντά τον αγαπημένο της και να τον πάρει αγκαλιά.

Το Survivor μπήκε στην τελική ευθεία και οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες επέστρεψαν χθες (4/7) στην Ελλάδα και αναμένουν με αγωνία να δουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Μετά από 6,5 μήνες επιβίωσης η Μαίη Εμμανουηλίδου, ο Άρης Σοϊλέδης, ο Στάθης Σχίζας κι η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατάφεραν να έχουν μια θέση στον αποψινό ημιτελικό.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του ημιτελικού, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε για ακόμη μία φορά ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο της, Στάθη και θέλησε να τον στηρίξει δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η ίδια έγραψε:«Αστέρι μου. Φτάσαμε στον ημιτελικό!!! Πόσο περήφανη με έχεις κάνει όλον αυτόν τον καιρό!!!

Είσαι ένας φανταστικός άνθρωπος και είμαστε πολύ τυχεροί όλοι εμείς που σε έχουμε στην ζωή μας … Τί να πρώτο πω για τον χαρακτήρα σου! Η ηρεμία σου , η σεμνότητα σου, το ήθος σου! Είσαι ένα απλό παιδί που έχεις περάσει τόσες δυσκολίες στη ζωή σου και παρόλα αυτά είσαι πάντα με το χαμόγελο! Είσαι το στήριγμα μας.. Πάντα έβαζες μπροστά τα προβλήματα των άλλων και μετά τον εαυτό σου… Τώρα έχεις εμάς να σε στηρίζουμε με όλη μας την καρδιά. Είμαι περήφανη για την στάση σου στο παιχνίδι τόσους μήνες ..

Τίμιος , μετρημένος, αξιοπρεπής στις νίκες και στις ήττες , χωρίς έπαρση και με το κεφάλι πάντα χαμηλά!Αυτό σε έκανε ξεχωριστό. Γι’ αυτό σε έχω αγαπήσει.

Και πόσο με έχει συγκινήσει η προσπάθεια σου σε αγωνιστικό επίπεδο ! Είσαι ο μόνος μη επαγγελματίας αθλητής αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι και μας έχεις χαρίσει τόσες νίκες!!!

Αυτά που λέω είναι ελάχιστα για να περιγράψω πόσο υπέροχο πλάσμα είσαι! Σου αξίζει που έφτασες εδώ! Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια για σήμερα. Σ αγαπώ πολύ και σε περιμένω».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved