Κοκκίδου: «Δεν υπάρχουν πια αυτές οι προσωπικότητες που είναι τόσο μακριά από τον αμέσως επόμενο»
Showbiz

Κοκκίδου: «Δεν υπάρχουν πια αυτές οι προσωπικότητες που είναι τόσο μακριά από τον αμέσως επόμενο»

Η Ελένη Κοκκίδου μίλησε για το #MeToo, με αρκετούς συναδέλφους της όταν αναφέρονται στους κατηγορούμενους, να λένε ότι στο παρελθόν ήταν «ταλαντούχοι, φωτισμένοι».

«Φωτισμένοι δεν ήταν. Φωτισμένοι ήταν άνθρωποι οι οποίοι άλλαξαν το ελληνικό θέατρο, όπως ο Κουν, ο Μινωτής, ο Λευτέρης Βογιατζής, ο Βασίλης Παπαβασιλείου. Αυτοί ήταν φωτισμένοι άνθρωποι. Μιλάω για πνευματικές οντότητες εγώ. Δεν μιλάω για το ότι έχω ένα ταλέντο και γίνομαι πρωταγωνιστής - άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Μην τα συγχέουμε.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν υπάρχουν πια και δεν υπάρχει η απόσταση που είχαμε εμείς από αυτούς. Κατ’ αρχάς, τώρα τα νέα παιδιά είναι μορφωμένα, ξέρουν κι άλλα πράγματα. Τραγουδούν, παίζουν όργανα, είναι πολύ πιο καλλιεργημένα από ό,τι ήμασταν εμείς όταν βγήκαμε σε αυτή τη δουλειά. Και σε όλο τον δυτικό κόσμο συμβαίνει αυτό.

Δεν υπάρχουν αυτές οι προσωπικότητες που είναι τόσο μακριά από τον αμέσως επόμενο». Θεατρικά, φέτος συμμετέχει στην επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου, με τίτλο «Τι ζούμε, ρε;» στο θέατρο Άλσος.

«Είμαστε ένας πολύ μεγάλος θίασος από εκλεκτούς ηθοποιούς. Είναι μεγάλη η χαρά μου που συμμετέχω σε αυτή την παράσταση. Εκανα πρώτη φορά πέρυσι επιθεώρηση στο Βεάκειο, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καρατζά και κείμενα του Φοίβου Δεληβοριά.

Ελαβα λοιπόν πρώτη φορά μέρος σε μια μετεπιθεώρηση, όπως τη λέγανε, και μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το είδος. Αισθάνθηκα πάρα πολύ ωραία, ένιωσα μια ανάταση, που θα ήθελα να επαναληφθεί και φέτος, και γι’ αυτόν τον λόγο είμαι χαρούμενη που με κάλεσε η Παπαδοπούλου», κατέληξε στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved