Έλενα Παπαβασιλείου: Από παρουσιάστρια ψυχολόγος
Showbiz

Έλενα Παπαβασιλείου: Από παρουσιάστρια ψυχολόγος

Aπό τα τηλεοπτικά πλατό, στην Ψυχολογία. Ο λόγος για την πανέμορφη παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία πλέον είναι και ψυχολόγος με πτυχίο.

Η ίδια μάλιστα μίλησε για πρώτη φορά για τη στροφή στην καριέρα και τη ζωή της. «Πήρα το μεταπτυχιακό μου στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία. Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για τον κόπο μου.

Είναι σπουδαίο να αφιερώνεις τον χρόνο σου στο να βοηθάς άλλους ανθρώπους, να βοηθάς να επουλώνουν τις πληγές τους και να βρίσκουν τα φτερά τους να πετάξουν όπου τους κάνει ευτυχισμένους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την τηλεόραση και το ενδεχόμενο επιστροφής της στη μικρή οθόνη, είπε: «Αυτή τη στιγμή είναι αλλού το μυαλό μου. Η προτεραιότητά μου είναι αυτό που κάνω».

Η Ελενα γεννήθηκε στην πόλη Ααχεν στα σύνορα της Γερμανίας με το Βέλγιο και την Ολλανδία. Σε ηλικία δώδεκα χρόνων μετακόμισε στην Αθήνα με τη μητέρα της, μιας και οι γονείς της χώρισαν όσο βρίσκονταν στη Γερμανία, και η ίδια φοίτησε στη Γερμανική Σχολή.

Σπούδασε Οικονομικά στην Αθήνα και πήρε το πτυχίο της με άριστα. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά. Ζει με τη μητέρα της και την ετεροθαλή αδελφή της στην Αθήνα.

Την καριέρα της την ξεκίνησε σε περιοδικά μόδας, αλλά την κέρδισε η τηλεόραση. Αρχικά συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή του Mega «Ομορφος κόσμος», όπου παρουσίαζε την ενότητα της διακόσμησης με τον Νότη Χριστοδούλου.

Επειτα έλαβε μέρος στο talent show «TV Stars, παρουσιάστε», όπου κατάφερε να φτάσει σχεδόν μέχρι το φινάλε, και στη συνέχεια συμμετείχε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες στην καλή χαρά».

Επίσης, έχει παρουσιάσει με τov Σπύρο Λάμπρου την infotainment εκπομπή «Πάνω στην ώρα», στον Alpha.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved