Πωλίνα: «Το κίνημα #MeToo, έπρεπε να είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν»
Showbiz

Πωλίνα: «Το κίνημα #MeToo, έπρεπε να είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν»

Η Πωλίνα σε συνέντευξή της μίλησε για την επιλογή που έκανε να απέχει για κάποια χρόνια από το τραγούδι.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέφερε επίσης τι πιστεύει ότι κάνει έναν καλλιτέχνη διαχρονικό, ενώ σχολίασε το ελληνικό #Metoo.

-Για κάποια χρόνια απείχες. Γιατί έκανες αυτή την επιλογή;

Τα χρόνια αυτά είναι πολύ πίσω, όταν έκανα τον γιο μου και για κάποιο καιρό ήθελα να απολαύσω αυτές τις μαγικές στιγμές μαζί του.

-Έχεις αγαπηθεί παρά πολύ από τον κόσμο. Τι είναι αυτό που πιστεύεις ότι κάνει κάποιον καλλιτέχνη διαχρονικό;

Σίγουρα η ανανέωση κι η δημιουργία, αλλά το βασικό είναι όταν οι άνθρωποι σε φέρνουν στην μνήμη τους, να τους βγαίνει αυθόρμητα ένα χαμόγελο. Πίστεψέ με δεν είναι καθόλου εύκολο.

-Πρόσφατα έγινε ένα πολύ άσχημο σκηνικό στα βραβεία mad μεταξύ τραγουδιστών της trap. Πες μου λίγο τη γνώμη σου για όλο αυτό...

Όλα ξεκινάνε από το είδος της διοργάνωσης. Από την άλλη, ακούω που λένε, να μην αφήνετε τα παιδιά να ακούνε σκουπίδια. Το βασικό είναι να εκπαιδεύσεις τους νέους να διαλέγουν και να έχουν άποψη για όλα τα κοινωνικά θέματα όχι μόνο για τη μουσική. Όσο το σύστημα δεν παρέχει προστασία γιατί κερδίζει άλλα πράγματα, θα βλέπουμε κακέκτυπα και τσάμπα μάγκες να κοπιάρουν τους αντίστοιχους από το εξωτερικό.

-Για το κίνημα metoo ποια είναι η γνώμη σου;

Το κίνημα metoo, έπρεπε να είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν. Η προσωπική μου άποψη βέβαια λόγω χαρακτήρα, είναι ότι μόλις γίνει κάτι να μιλάμε αμέσως και όχι πεντακόσια χρόνια μετά. Μιλάμε αμέσως και καταγγέλλουμε το γεγονός χωρίς φόβο.

-Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει κάποιος θαυμαστής για να σε πλησιάσει;

Ήταν θυμάμαι κάποιος, ο οποίος ντύθηκε αστυνομικός και ήρθε να μου παραδώσει κλήση. Φαντάσου τη μούρη του όταν είπα ότι δεν οδηγώ…

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved