Νέος έρωτας για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Τα φιλιά στα Κουφονήσια
Showbiz

Νέος έρωτας για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Τα φιλιά στα Κουφονήσια

Εδώ και λίγο καιρό είχε αρχίσει να ακούγεται ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αφήσει οριστικά πίσω της τη σχέση της με τον Snik.

Oι φήμες περί επανασύνδεσής τους δεν ήταν παρά φήμες, και έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Κάτι που έχει κάνει άλλωστε και ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος έχει συνδεθεί με τη Θεσσαλονικιά Γιώτα Ιωαννίδου, που εργάζεται στο χώρο της εστίασης.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση σχετικά με την προσωπική της ζωή, ωστόσο τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που παρουσιάζει το Hello! μιλούν πιο δυνατά από τις λέξεις. Η παρουσιάστρια και μοντέλο είναι φουλ ερωτευμένη!

Ο σύντροφός της έφτασε στα Κουφονήσια—όπου η ίδια κάνει διακοπές εδώ και αρκετό καιρό- μόλις την περασμένη Κυριακή κι εκείνη τον υποδέχθηκε με μεγάλη τρυφερότητα.

Οι δυο τους ήταν εξαιρετικά διαχυτικοί, ενώ η άνεσή τους με τις επιστήθιες φίλες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου Έλενα Χριστοπούλου, Κλέλια Ανδριολάτου και Βασιλική Ρούσσου στην παρέα τους, είναι σαφής ένδειξη ότι η σχέση τους δεν είναι πολύ πρόσφατη.

Η παρουσιάστρια, που, έτσι κι αλλιώς, τον τελευταίο καιρό δείχνει στα καλύτερά της, έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της, ο οποίος έδειχνε εξίσου ενθουσιασμένος. Το ζευγάρι ήταν συνεχώς αγκαλιασμένο και χαμογελαστό, ενώ δεν έλειπαν και τα καλοπροαίρετα πειράγματα από την παρέα του.

Πηγή:Ηello

Δείτε τη σχετική gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved