Μάκης Παντζόπουλος: Η φώτο με την Γαία Μερκούρη να κολυμπά στα Άχλα είναι το κάτι άλλο!
Showbiz

Μάκης Παντζόπουλος: Η φώτο με την Γαία Μερκούρη να κολυμπά στα Άχλα είναι το κάτι άλλο!

Η Γαία Μερκούρη έκανε τις πρώτες βουτιές στα Άχλα της Άνδρου με τον αγαπημένο της, Άγγελο Λάτσιο και ο Μάκης Παντζόπουλος τη φωτογράφισε την ώρα που κολυμπούσε.

Το ζευγάρι και αυτό το καλοκαίρι το περνά στο αγαπημένο νησί της μαμάς του Άγγελου, Ελένης Μενεγάκη, εκεί όπου διατηρεί υπερπολυτελέστατη ξενοδοχειακή μονάδα ο Μάκης Παντζόπουλος.

Οι δύο νέοι είναι μαζί δυο χρόνια και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Το ζευγάρι δείχνει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης του, την οποία δείχνουν όχι μόνο να εγκρίνουν αλλά και να αποδέχονται με μεγάλη χαρά οι γονείς και των δύο μιας και διαπιστώνουν πολύ συχνά πως ο ένας κάνει τον άλλον ευτυχισμένο. Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχαμε δει και την Ελένη Μενεγάκη να ταξιδεύει μαζί τους στα Άχλα της Άνδρου!

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη βρίσκονται στον επίγειο παράδεισο της παρουσιάστριας και απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά, τον ήλιο του νησιού αλλά και τα πεντανόστιμα φαγητά.

Ο Μάκης Παντζόπουλος δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία της νεαρής καλλονής σο instagram την ώρα που απολαμβάνει τη βουτιά της και "πάθαμε πλάκα" με την ονειρική φώτο!

Δείτε την και εσείς στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved