Πορτοκάλογλου: Το ησυχαστήριό του στο Πήλιο διαθέτει μία βεράντα-όνειρο με θέα στο απέραντο γαλάζιο
Showbiz

Πορτοκάλογλου: Το ησυχαστήριό του στο Πήλιο διαθέτει μία βεράντα-όνειρο με θέα στο απέραντο γαλάζιο

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τη σύζυγό του Μαρίνα Κατσιώτη έχουν εδώ και χρόνια δημιουργήσει το προσωπικό τους ησυχαστήριο που βρίσκεται στο μαγικό Πήλιο

Κάθε φορά πού Νίκος Πορτοκάλογλου και η σύζυγός του Μαρίνα θέλω να ξεφύγουν λίγο από τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας και της Αθήνας, μαζεύουν βιαστικά λίγα πράγματα και φεύγουν για το προσωπικό τους ησυχαστήριο πού βρίσκεται στο Βόλο.

Το σπίτι είναι κτισμένο σε μία μοναδική τοποθεσία στην περιοχή Μούρεσι που απέχει μόλις 55 χιλιόμετρα από το κέντρο του Βόλου.

Εκεί ηρεμούν και ξεκουράζονται, γεμίζουν μπαταρίες και χαλαρώνουν για να επιστρέψουν και πάλι στις επάλξεις και τη δύσκολη καθημερινότητα. Εκεί γράφει υπέροχα τραγούδια ο γνωστός τραγουδοποιός ο οποίος έχει φανατικούς θαυμαστές όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο.

Το σπίτι είναι χτισμένο αμφιθεατρικά και διαθέτει υπέροχο κήπο με μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Αν και απέχει λίγο από την παραλία της περιοχής, σε ανταμείβει με την υπέροχη θέα που έχετε στη θάλασσα που σε κάνει να ξεχνιέσαι και να ταξιδεύεις νοερά.

Φυσικά, ο κήπος του σπιτιού είναι το πιο όμορφο σημείο του. Εκεί υποδέχεται ο Νίκος Πορτοκάλογλου καλούς φίλους, εκεί απολαμβάνουν κουβέντες μέχρι το ξημέρωμα, εκεί χαίρονται το μοναδικό ηλιοβασίλεμα.

Αξίζει να δείτε τις φωτογραφίες που κατά καιρούς έχει ανεβάσει ο ίδιος ο Νίκος Πορτοκάλογλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αποδεικνύοντας και εμπράκτως πώς λατρεύει το προσωπικό του ησυχαστήριο στο Πήλιο. Δείτε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved