Ζήνα Κουτσελίνη: Το υπέροχο σπίτι, ο καταπράσινος κήπος και η πισίνα για δροσιστικές βουτιές!
Showbiz

Ζήνα Κουτσελίνη: Το υπέροχο σπίτι, ο καταπράσινος κήπος και η πισίνα για δροσιστικές βουτιές!

Το σπίτι της Ζήνας Κουτσελίνη αποτελεί το προσωπικό της ησυχαστήριο.

Εκεί καταφέρνει να ξεκουραστεί μετά από μία δύσκολη και απαιτητική μέρα στο γραφείο και τα τηλεοπτικά πλατό.

Για αυτό και ήδη έχει φροντίσει τα πάντα το σπίτι της να προσφέρουν άνεση, λειτουργικότητα και πάνω από όλα απομόνωση και ηρεμία.

Πριν από μερικούς μήνες κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν, η Ζήνα Κουτσελίνη χρειάστηκε να ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού της λόγω.... Κορονοιού. Είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και προκειμένου να προφυλάξει τους συνεργάτες της στο πλατό της εκπομπής τις Αλήθειες με τη Ζήνα, ακολούθησε το πρωτόκολλο που της επέβαλε να μείνει σε καραντίνα. Εφόσον όμως αισθανόταν καλά βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της και το σαλόνι το οποίο πραγματικά κάθε γωνιά του είναι υπέροχη. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Στα έπιπλα κυριαρχεί το γκρι σκούρο χρώμα, ενώ οι κουρτίνες και τα υπόλοιπα υφάσματα στο χώρο αποπνέουν μία πολυτέλεια λόγω των εξαιρετικών υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί για την διακόσμηση.

Μία μεγάλη πολυθρόνα σε μία γωνιά του σαλονιού αποτελεί μία ξεχωριστή πινελιά ενώ το γυάλινο σύνθετο με προσωπικά αντικείμενα μεγάλης αξίας και κειμήλια της Ζήνας Κουτσελίνη χαρίζει στον χώρο μία ξεχωριστή νότα.

Στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού τις εντυπώσεις κερδίζει ο καταπράσινος και πολύ προσεγμένος κήπος με τα λουλούδια και βέβαια η πισίνα Πού χρησιμοποιείται από την οικογένεια κατά κόρον τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της Ζήνας Κουτσελίνη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved