Χριστίνα Μπόμπα: Οι κόρες της τρώνε πρωινό μόνες τους! Η απίθανη στιγμή και η περήφανη μαμά
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Οι κόρες της τρώνε πρωινό μόνες τους! Η απίθανη στιγμή και η περήφανη μαμά

Είναι πράγματι από τις πιο ωραίες στιγμές που ζει μια μαμά! Η Χριστίνα Μπόμπα απαθανάτισε τις κόρες της να τρώνε μόνες τους το πρωινό τους γεύμα. 

Ο Σάκης και η Χριστίνα είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τις κόρες τους να τους έχουν κλέψει την καρδιά από την πρώτη κιόλας στιγμή που τις κράτησαν στην αγκαλιά τους.

Οι δυο γονείς είναι αρκετά ενεργοί στα social media και συνεχώς κάνουν διάφορες αναρτήσεις με τις δυο κούκλες και τις καθημερινές δραστηριότητές τους. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, η οικογένεια Τανιμανίδη έχει εγκατασταθεί στην Μύκονο και κάνουν τις διακοπές τους, αλλά και οργανώνουν την βάφτιση των διδύμων, η οποία και θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος του καλοκαιριού.

Καθημερινή η περήφανη μανούλα μοιράζεται στιγμιότυπα με τις ωραίες στιγμές των διδύμων της, όμως αυτή που ανέβασε το πρωί της Πέμπτης (7-07) με τις μικρούλες να απολαμβάνουν το πρωινό τους. Η μια έτρωγε μούρα και η άλλη ένα τοστάκι καλοψημένο μάλιστα!

Η στιγμή είναι πραγματικά απολαυστική. Δες την στο βίντεο

πρόσφατα (23-6) τόσο η Αριάννα, όσο και η μικρή Φιλίππα είχαν την τιμητική τους, μιας και ήταν τα πρώτα τους γενέθλια και ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα έκαναν τα πάντα, ώστε να κάνουν την ημέρα τους ακόμα πιο ξεχωριστή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232100