Νίκος Ζωιδάκης: «Είμαι πάρα πολύ τυχερός, γατί βρέθηκε στη ζωή μου μια πολύ σωστή κοπελιά»
Showbiz

Νίκος Ζωιδάκης: «Είμαι πάρα πολύ τυχερός, γατί βρέθηκε στη ζωή μου μια πολύ σωστή κοπελιά»

Οι μαντινάδες του Νίκου Ζωιδάκη μιλάνε κατευθείαν στις ψυχές μας.

Ο αγαπημένος λυράρης και τραγουδιστής σε συνέντευξή του μίλησε για την οικογένεια του και για το αν έχει ενδώσει στους πειρασμούς της νύχτας.

Είστε σε έναν ευτυχισμένο γάμο πολλά χρόνια και έχετε μια υπέροχη οικογένεια. Ωστόσο λείπετε πολύ λόγω επαγγελματικών. Σας στοίχισε αυτό στην προσωπική σας ζωή;

Είμαι πάρα πολύ τυχερός, γατί βρέθηκε στη ζωή μου μια πολύ σωστή κοπελιά, η οποία κρατάει όρθια την οικογένειά μας με την υπομονή και την κατανόησή της. Προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται στην οικογένειά μου. Όταν ο σκοπός είναι να είναι καλά τα παιδιά και το σπιτικό, όλα αντέχουν.

Τι είναι αυτό που αγαπάτε πιο πολύ στη γυναίκα σας;

Την αγαπώ γιατί με έκανε πατέρα. Μου χάρισε τρία υπέροχα κορίτσια και μόνο γι’ αυτό δεν μπορώ να βρω μια λέξη που να ταιριάζει με αυτό που αισθάνομαι για εκείνη. Με έχει κάνει πάμπλουτο, μου έχει χαρίσει τα πάντα.

Την αγαπώ, την σέβομαι και την εκτιμώ. Είναι μια νέα κοπέλα, η οποία έχει σπουδάσει και θα μπορούσε να κάνει καριέρα, αλλά παρ' όλα αυτά έμεινε σπίτι να στηρίξει την οικογένεια. Δεν μπορώ να μην αγαπώ έναν τέτοιο άνθρωπο.

-Σαν μπαμπάς πώς είστε;

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να πω όχι στα παιδιά μου. Αυτόν τον ρόλο τον έχει η μητέρα τους. Τώρα τα κορίτσια μου μεγαλώνουν και περνάνε εφηβεία, οπότε προσπαθώ να είμαι όσο πιο προσεχτικός μπορώ σε θέματα συμπεριφορά και να τα έχω κοντά μου με τρυφερότητα κ αγάπη.

-Η νύχτα έχει πολλούς πειρασμούς. Σκεφτήκατε ποτέ να ενδώσετε σε κάποιον;

Δεν έχει μόνο η νύχτα πειρασμούς. Όλο το εικοσιτετράωρο έχει πειρασμούς. Είμαι γενικά ένα ήσυχο παιδί. Πίνω λίγο πιοτό με την παρέα μου, αλλά για παράδειγμα ναρκωτικά δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου.

Μεγάλωσα με αυτό το σκεπτικό. Δεν έχω ενδώσει σε ουσίες, τζόγους, μπαλωθιές κλπ. Τώρα όσον αφορά το φλερτ, θεωρώ πως αυτό το κάνουμε όλοι, μην κοροϊδευόμαστε. Όλοι γοητευόμαστε από ένα γλυκό βλέμμα θαυμασμού και αυτό είναι απόλυτα υγιές.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved