Απόστολος Ρουβάς: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Φανή και το αποκάλυψε on camera
Showbiz

Απόστολος Ρουβάς: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Φανή και το αποκάλυψε on camera

O Απόστολος Ρουβάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα για το survivor  στο οποίο συμμετείχε αλλά και την αναπόφευκτη σύγκρισή του με τον αδερφό του, Σάκη Ρουβά και για την σύντροφό του, Φανή που για χάρη της μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη! 

«Η έκθεση μου στα μίντια θα με προβλημάτιζε, ήμουν δεν ήμουν αδερφός του Σάκη Ρουβά. Το συζήτησα μαζί του, η συμβουλή του ήταν πολύ χρήσιμη» αποκαλύπτει ο ίδιος και σημειώνει πως η σύγκριση με τον αδερφό του δεν τον έχει επηρεάσει αν και ως παιδί το έβλεπε λίγο διαφορετικά.

Αναφορικά με τη συμμετοχή του, στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης δηλώνει πως έμαθε τα όριά του τα οποία τελικά είναι πιο ψηλά, απ’ ό,τι ο ίδιος γνώριζε.

«Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι από το ριάλιτι που δεν θα ήθελα ούτε καν να τους ξαναδώ, ίσως να μην επεδίωκα να συναντηθώ μαζί τους, όπως με τον Τάκη και τον Βαλάντη» προσθέτει.

Για τη νέα φάση της ζωής του, στη Θεσσαλονίκη μίλησε επίσης και αποκάλυψε πως μετακόμισε εκεί για τη νέα του σύντροφο, τη Φανή προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα... και μένουν μαζί!

Τέλος, δηλώνει πως η τηλεόραση του άνοιξε έναν νέο «δρόμο» και πως μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να κάνει και άλλα πράγματα πέραν της μαγειρικής.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα και στην παρακάτω gallery δείτε την κούκλα σύντροφό του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved