Πέτρος Φιλιππίδης: Το δημόσιο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους και η παράκληση του (video)
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Το δημόσιο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους και η παράκληση του (video)

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα δύο ημέρες μετά το εξιτήριο του από το νοσοκομείο.

Όπως έκανε γνωστό o κ. Δημητρακόπουλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρίσκεται σε όλες τις συνεδριάσεις για τη δίκη του.

Μάλιστα μετέφερε το πως είναι η ζωή του Πέτρου Φιλιππίδη τα πρώτα 24ωρα επιστροφής του σπίτι, το παράπονο που έχει ο ηθοποιός αλλά μετέφερε και το δημόσιο ευχαριστώ του προς τους δημοσιογράφους.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου είπε να μεταφέρω δημόσια τις ευχαριστίες του προς τους δημοσιογράφους, οι οποίοι με μεγάλο ενδιαφέρον αντιμετωπίζουν το πρόβλημα υγείας που έχει. Θα ήθελε όμως να παρακαλέσει ότι δεν υπάρχει λόγος να είναι έξω από το σπίτι του. Σε όλες τις συνεδριάσεις του δικαστηρίου θα είναι παρών, οπότε εκεί θα έχουν δηλώσεις που θα κάνει και θα τις καταγράψουν, όπως και να έχουν και πλάνα από τη δημόσια εικόνα του χωρίς χειροπέδες. Η πρώτη ημέρα ελευθερίας του ήταν μέσα στο σπίτι του.

Ακόμα υπάρχει πολύ μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και από ό,τι μου είπε ώρες-ώρες αναρωτιέται με τον εαυτό του “είναι αλήθεια ότι είμαι ελεύθερος ή είναι ένα όνειρο;”. Δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα. Προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί και να ηρεμήσει, προσπαθεί να μπει σε ρυθμούς κανονικότητας. Με αγκάλιασε και έκλεγε γοερά», ανέφερε ο κ Δημητρακόπουλος.

Και πρόσθεσε:«Θα ήθελα, επίσης, να μεταφέρω ένα παράπονο του Πέτρου Φιλιππίδη. Το πρόβλημα που έχει και πλέον είναι γνωστό, είναι διαβητικός και του χορηγούνται ενέσεις. Η αποφυλάκισή του δεν οφείλεται στο πρόβλημα υγείας του. Κρίθηκε ότι δεν είναι ύποπτος τέλεσης άλλων αδικημάτων και δεν είναι ύποπτος φυγής».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved