Νικολέτα Βλαβιανού: «Τον κάθε τηλεοπτικό ρόλο τον αντιμετωπίζω ως θεατρικό»
Showbiz

Νικολέτα Βλαβιανού: «Τον κάθε τηλεοπτικό ρόλο τον αντιμετωπίζω ως θεατρικό»

Η Νικολέτα Βλαβιανού υπηρετεί πιστά την τέχνη της με συνέπεια και ήθος και αφήνει τη δουλειά της να μιλά για εκείνη.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την παράσταση «Δέσποινα του Κανενού», που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί και για τα τηλεοπτικά σχέδια της.

Παράλληλα σκηνοθετείτε και πρωταγωνιστείτε στην παράσταση «Δέσποινα του Κανενού», με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

«Το 2022 είναι ένα έτος ορόσημο για την Ελλάδα, αφού κλείνουμε 100 χρόνια από τη μαύρη αυτή επέτειο την οποία τιμούμε με πολλές εκδηλώσεις. Μια τέτοια είναι και η δική μας. Με τη συνεισφορά του Δήμου Κω και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θα παρουσιάσουμε την παράσταση "Δέσποινα του Κανενού".

Είναι μια συρραφή από πολύ δυνατές ιστορίες και αληθινές μαρτυρίες τού τότε, γιατί γιο να υπάρξει συγχώρεση, πρώτα πρέπει να υπάρξει η αλήθεια. Για να προχωρήσουμε ως έθνος πρέπει να αποδεχτούμε τα λάθη μας. Μόνο έτσι θα γίνουμε καλύτεροι. Η πρώτη παράσταση με την ομάδα μου, την καλλιτεχνική εταιρία "ART" θα λάβει χώρα στο “Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022-Νύχτες αλληλεγγύης" του Δήμου Χαλανδρίου την 1 η Αυγούστου.

Στο ίδιο πλαίσιο επαναλαμβάνουμε την παράσταση “Η Ευθαλία του Γαλατά" του Θωμά Κοροβίνη σε σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής στις 24 Αυγούστου στο Κορωπί και την 1η Σεπτεμβρίου στον Διόνυσο».

Τηλεοπτικό συζητάτε κάτι για την ερχόμενη σεζόν;

«Ναι αλλά δεν είναι ακόμη κάτι ανακοινώσιμο».

Πάντως στη σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ως Βαρβάρα Βαρόνη αφήσατε εποχή.

«Εχω κάνει λίγες σειρές, περίπου οκτώ, αλλά επειδή οι δουλειές που έχω συμμετάσχει έχουν πάει πολύ καλά, είμαι γουρλού σε αυτό το θέμα, με θυμούνται έντονα οι τηλεθεατές.

Τον κάθε τηλεοπτικό ρόλο τον αντιμετωπίζω ως θεατρικό. Προσπαθώ να φτιάξω έναν χαρακτήρα ανεξάρτητο που θα έχει οντότητα και θα είναι αυθύπαρκτος. Αυτό φαίνεται πως τελικό περνάει στο κοινό και με τιμά ιδιαίτερα».

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved