Χριστίνα Μπόμπα: Το πρωινό της Αριάνα και της Φιλίππα προκάλεσε αντιδράσεις - Η απάντηση της μαμάς
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Το πρωινό της Αριάνα και της Φιλίππα προκάλεσε αντιδράσεις - Η απάντηση της μαμάς

Ένα βίντεο με τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα στο οποίο απεικονίζονταν να τρώνε το πρωινό τους και προκάλεσε αντιδράσεις. 

Η τρισευτυχισμένη μαμά απαθανάτισε τις κόρες της να τρώνε μόνες τους το πρωινό τους.

Δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζονταν οι δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα να τρώνε πρωινό. Τα κορίτσια έτρωγαν τοστ και μούρα, κάτι που οι followers θεώρησαν επικίνδυνο και το σχολίασαν αρχνητικά. Πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν για λάθος επιλογή φρούτων, καθώς το σχήμα των μούρων δεν ενδείκνυται για παιδιά μικρής ηλικίας.

Η Χριστίνα Μπόμπα μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στο instagram της απάντησε στα μηνύματα που δέχτηκε με μία φωτογραφία και υπογράμμισε: "Επειδή έλαβα πολλά μηνύματα και δεν θέλω να δείξω κάτι επικίνδυνο αυτός είναι ο σωστός τρόπος να σερβίρετε τα μούρα".

Καθημερινή η περήφανη μανούλα μοιράζεται στιγμιότυπα με τις ωραίες στιγμές των διδύμων της, όμως αυτή που ανέβασε τμε τις μικρούλες να απολαμβάνουν το πρωινό τους. Η μια έτρωγε μούρα και η άλλη ένα τοστάκι καλοψημένο μάλιστα!

Δείτε το βίντεο αλλά και την απάντησή της παρακάτω!

Ο Σάκης και η Χριστίνα είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τις κόρες τους να τους έχουν κλέψει την καρδιά από την πρώτη κιόλας στιγμή που τις κράτησαν στην αγκαλιά τους.

Οι δυο γονείς είναι αρκετά ενεργοί στα social media και συνεχώς κάνουν διάφορες αναρτήσεις με τις δυο κούκλες και τις καθημερινές δραστηριότητές τους. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, η οικογένεια Τανιμανίδη έχει εγκατασταθεί στην Μύκονο και κάνουν τις διακοπές τους, αλλά και οργανώνουν την βάφτιση των διδύμων, η οποία και θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος του καλοκαιριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved