Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι ξανά με τον πρώην σύζυγό της τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι ξανά με τον πρώην σύζυγό της τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο

 Επανασύνδεση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη μετά από τέσσερα χρόνια.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι και πάλι ερωτευμένη και μάλιστα με τον πρώην σύζυγό της, τον αρχιτέκτονα από τον Βόλο, Γιάννη Καραβασάνη και έκαναν τις διακοπές τους στα Κουφουνήσια.

Το 2018 και με αφορμή τη συμμετοχή της στο GNTM, είχε γίνει γνωστό ότι είχε κάνει έναν γάμο στην Αμερική με κουμπάρους τον Δημήτρη Γιαννέτο και τη Γιάννα Τερζή.

Όπως είχε αναφέρει η Ελένη Βουλγαράκη στο «Έλα Χαμογέλα»: «Αυτά είναι από έγκυρες πηγές, από το φιλικό περιβάλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το 2010 ξεκίνησε αυτή η σχέση με τον Γιάννη τον αρχιτέκτονα και γνωρίστηκαν μέσω των social media. Η σχέση αυτή ξεκίνησε από απόσταση καθώς η Ηλιάνα έμενε στην Αμερική. Ο Γιάννης στο Βόλο και πρόσφατα μετακόμισε στην Αθήνα. Η Ηλιάνα στην Αμερική δεν είχε υπηκοότητα, είχε μόνο πράσινη κάρτα γιατί εκεί δούλευε μόνο η κοπέλα. Το 2015 γίνεται ο γάμος στο LA από έρωτα με κουμπάρους, το Δημήτρη Γιαννέτο και την Γιάννα Τερζή. Το Μάρτιο του 2018 στο Μadwalk η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε με το σύντροφο της».

Από την άλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε διαψεύσει τις φήμες, όταν την είχαν ρωτήσει για την κουμπαριά με την Γιάννα Τερζή: «Δεν είμαστε κουμπάρες με την Γιάννα. Όχι δεν είναι κουμπάρα μου. Πολλά λάθη ξέρετε. Πολλά πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν ισχύει τίποτα. Είμαι ελεύθερη. Βασικά είμαι σε σχέση. Είναι μεγάλη ιστορία...»

Τέσσερα χρόνια μετά τον χώρισμό τους αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και είναι ξανά ζευγάρι.

Κι αν δεν είδατε τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το περιοδικό Hello, δείτε τες παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved