Μαρία Ηλιάκη: Η απίθανη ερώτηση που έκανε στην κόρη της και η αντίδρασή της! Απολαυστικό βίντεο
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Η απίθανη ερώτηση που έκανε στην κόρη της και η αντίδρασή της! Απολαυστικό βίντεο

Στην Ελβετία στο πλευρό του συζύγου της, κάνει τις πρώτες διακοπές του καλοκαιριού η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια μια εβδομάδα μετά το τέλος της εκπομπής «Τι λες τώρα!», ετοίμασε βαλίτσες και μαζί με την μικρή Κατερίνα ταξίδεψαν για Ελβετία, ώστε να βρεθούν στο πλευρό του Στέλιου.

Έτσι κι έγινε με τη Μαρία να περνά όμορφες στιγμές μαζί της με τη μικρή να μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα.

Αυτή τη φορά η Μαρία Ηλιάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο με την ίδια να περιγράφει τις δυσκολίες που έχει ακόμη και μια απλή βόλτα για καφέ.

«Είναι πολύ κουραστικό να πίνεις καφέ, οι δυο σας… με το μωρό, γιατί τα πιάνει όλα… μιλάμε χάνεις θερμίδες πολλές και τέτοια υπερενέργεια… δεν…», είπε και κοιτώντας την, τη ρώτησε: «Πού τη βρίσκεις παιδί μου, τόσο ενέργεια; Μέσα σε 3 δευτερόλεπτα είχε ρίξει τα πάντα αλλά παράλληλα δεν το αλλάζω και με τίποτα», είπε και όση ώρα εκείνη μιλούσε το μωράκι της γελούσε!

Δες το απολαυστικό βίντεο

Πρόσφατα η ίδια μοιράστηκε μια άγνωστη πληροφορία της εγκυμοσύνης της.

«Όταν ήμουν έγκυος, μέχρι να δω το φύλο του παιδιού, ήμουν σίγουρη ότι είχα αγόρι. Σίγουρη, δηλαδή. Έλεγα ‘Εγώ αποκλείεται να κάνω κορίτσι’. Γιατί είμαι και λίγο άντρας στη συμπεριφορά, δεν είμαι και πάρα πολύ ζουζουνιές κι αυτά. Οπότε ήμουν σίγουρη ότι είχα αγόρι. Και ξαφνικά μου έρχεται το αποτέλεσμα και βλέπω ‘κορίτσι’. Μετά, όταν σκεφτόμουν τι θα της ψωνίσω, τι ρουχαλάκια θα της πάρω, έλεγα ‘δε θέλω εγώ ροζ, φιογκάκια και τέτοια’ και έλεγα σε όλους ότι ήθελα ουδέτερα χρώματα. Θέλω να σας δείξω μία φούστα που της ψώνισα προχτές. Δε θα σας πω από πού γιατί ήταν η τελευταία και δεν υπάρχει άλλη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved