Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Έχω ζήσει κακοποιητική σχέση και δεν θα την ξεχάσω ποτέ»
Showbiz

Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Έχω ζήσει κακοποιητική σχέση και δεν θα την ξεχάσω ποτέ»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (8-07) η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός προχώρησε σε μια εξομολόγηση ψυχής αποκαλύπτοντας πως έχει βιώσει κακοποιητική σχέση για μια φορά στη ζωή της και πως δεν πρόκειται ποτέ την ξεχάσει ενώ παράλληλη αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή λέγοντας πως έχει διατηρήσει φιλικές σχέσεις με πρώην συντρόφους της.

«Υπήρξαν ένας, δυο σύντροφοι στη ζωή μου που η σχέση μας ήταν πολύ ομαλή, πολύ σεβαστική, πολύ θαυμαστική και διατηρείται μέχρι και σήμερα. Μετά από 20 χρόνια. Η σχέση μπορεί να τελειώνει αλλά μένουν οι πολύ καλές στιγμές που έχεις περάσει με τον σύντροφο σου», είπε και συνέχισε:

«Όλοι έχουμε περάσει και πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή μας. Πείτε μου έναν που δεν έχει περάσει! Από αυτές μαθαίνεις να αποφεύγεις τα άσχημα και να κυνηγάς τα όμορφα. Τίποτα άλλο .Δεν είναι πάντα και από την αρχή τίποτα κακοποιητικό. Στην αρχή είναι όλα ροζ, ασημένια, χρυσά και αστραφτερά. Μετά όμως στη διαδρομή αποκαλύπτονται οι χαρακτήρες και οι άνθρωποι, η ενδοσυνεννόηση των δυο ατόμων».

Παράλληλα αποκάλυψε και την σχέση μέσα στην οποία βίωσε την κακοποίηση.

«Βεβαίως και έχω ζήσει κακοποιητική σχέση, μια φορά στη ζωή μου, που δεν θα την ξεχάσω ποτέ! Πολύ άσχημα πράγματα… Ας μην τα συζητήσουμε! Όταν το σκέφτομαι, ανατριχιάζω ακόμα. Έχω περάσει μια φορά στη ζωή μου πολύ κακοποιητική σχέση. Ξέφυγα με… οκτόμιση χρόνια μετέπειτα απόλυτης μοναξιάς... Δεν είχα να σκεφτώ τίποτα άλλο παρά μόνο τον εαυτό μου και την εσωτερική μου πάλη. Τίποτα άλλο», είπε.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved