Κατερίνα Γερονικολού: Είναι θετική στον κορονοϊό και το αποκάλυψε με τον πιο απροσδόκητο τρόπο!
Showbiz

Κατερίνα Γερονικολού: Είναι θετική στον κορονοϊό και το αποκάλυψε με τον πιο απροσδόκητο τρόπο!

Ανάμεσα στους τελευταίους νοσούντες από κορονοϊο και η Κατερίνα Γερονικολού. 

Το απόγευμα της Παρασκευής (8-07) η γνωστή ηθοποιός μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστό πως είναι θετική στον κορονοϊό.

Το βίντεο της μάλιστα δεν είναι κάτι το συνηθισμένο αφού την βλέπουμε να χοροπηδάει πάνω στο καναπέ της μπας και ξορκίσει το κακό!

«Current State of Mind #welcomesars #covidlife #covidsucks #περαστικάσεόλουςόσουςνοσούν #υπομονή #γκρρρρρρ #2χοροπηδητάκαιπάπαλα #getwellsoon #becarefuloutthere», έγραψε κάτω από το βίντεο

Δες το

«Εχουμε οργανωθεί, έχουμε φτιάξει ένα πλάνο τριών εβδομάδων διακοπών και θέλω να πιστεύω ότι θα πάει καλά!» , είπε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνεντεύκη της αναφορικά με τις διακοπές της παρέα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και ελπίζουμε ο cocid να μην της χαλάσει τα σχέδια!

Όσο για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια, η ίδια είχε πει:

«Ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» κάτι. Υπάρχουν κάποιες κρούσεις αλλά δεν έχω καταλήξει και δεν είμαι σίγουρη αν θα κάνω κάτι. Η τηλεόραση δεν είναι αυτοσκοπός.

Είναι ωραίο κι εγώ να ξεκουράζομαι, αλλά και ο τηλεθεατής να ξεκουράζεται από εμένα. Αν έρθει βέβαια μία καλή πρόταση, σαφέστατα θα την κάνω. Είμαι από τους ηθοποιούς που έχω δουλέψει για πολλές χρονιές σε θέατρο και τηλεόραση, επειδή το έχω ζήσει με όλο του το άγχος, αν δεν έρθει μία τόσο καλή πρόταση, καλύτερα να καθίσω να ηρεμήσω. Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση ώστε να γεμίζουν οι μπαταρίες και να προλαβαίνουμε να αποφορτιζόμαστε. Φέτος για παράδειγμα έχω διαβάσει περισσότερο από τις πανελλήνιες. Πέρασα τη μισή μου μέρα να διαβάζω.Ο όγκος ήταν πολύ μεγάλος, οπότε δεν ήταν μόνο τα γυρίσματα αλλά και το διάβασμα. Ειδικά αν αναλογιστείς ότι δεν είχα μόνο τη σειρά, αλλά και την ταινία και την παράσταση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved