Οι πρώτες δηλώσεις του Αδαμαντίδη μετά τη μήνυση της Κίρκη: «Δεν την είχα χτυπήσει»
Showbiz

Οι πρώτες δηλώσεις του Αδαμαντίδη μετά τη μήνυση της Κίρκη: «Δεν την είχα χτυπήσει»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά την περιπέτειά του με το αυτόφωρο και την κράτησή του πριν βρεθεί στο γραφείο του εισαγγελέα λόγω της μήνυσης που κατέθεσε η πρώην σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό της από εκείνον, μίλησε πρώτη φορά για το όλο θέμα, καταθέτοντας δημόσια τη δική του εκδοχή . 

«Τα δίνω όλα σε μία γυναίκα, γιατί έτσι είμαι και θέλω να είμαι, αυτός που θα δουλεύει και θα φέρνει στο σπίτι και θα προσφέρει. Τη σχέση και την αγάπη την βλέπω με μία δική μου φιλοσοφία. Θέλω η γυναίκα να είναι στο σπίτι και με τα παιδιά και να έχει εμένα καλά για να μπορώ να κάνω εγώ τα υπόλοιπα» είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

Ο τραγουδιστής, όταν ρωτήθηκε για τις φωτογραφίες με μώλωπες της Βαρβάρας Κίρκη που είδαν το φως της δημοσιότητας, υποστήριξε πως εκείνη στην αρχή της σχέσης τους του τις είχε δείξει και πως του είχε αναφέρει πως είχαν προκληθεί από προηγούμενη σχέση της.

«Δεν την είχα χτυπήσει ούτε την είχα βρίσει, γιατί εάν είχε γίνει αυτό θα είχε διαμαρτυρηθεί και θα είχε κάνει μήνυση νωρίτερα. Ξαφνιάστηκα όταν ήρθαν και μου ανέφεραν τη μήνυση. Δεν ήθελα να συνεχίσω μαζί της. Όπου βρισκόμασταν στους χώρους που δουλεύω αντάλλασσε τηλέφωνα. Δεν με τιμούσε τόσο εμένα, ήταν προσβολή, μία συνεχόμενη προσβολή. Γι’ αυτούς τους λόγους δεν ήθελα να είμαστε μαζί» είπε από την πλευρά του ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Όταν τού επισημάνθηκε ότι οι πρώην σύντροφοί του τον έχουν κατηγορήσει για τα πάθη του εκείνος αποκρίθηκε: «Ο καθένας έχει πάθη και παθαίνει. Και βέβαια όλοι μαθαίνουμε από τα πάθη μας, άλλοι νωρίς, άλλοι αργά».

Και πρόσθεσε: «Εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από τους θαυμαστές μου, από τον κόσμο και από τις γυναίκες. Μία συγγνώμη για όλη αυτή την αναστάτωση. Να ζητήσω συγγνώμη από την Βαρβάρα; Δεν θα έπρεπε να μου ζητήσει κι εκείνη συγγνώμη που πήγε να πάρει ένα τούβλο από ένα σπίτι και το πέταξε όλο κάτω;».

Ο τραγουδιστής επίσης τόνισε πως δεν έχει χτυπήσει ποτέ γυναίκα, γιατί το θεωρεί περιττό, επισημαίνοντας πως η μόνη περίπτωση που θα χτυπούσε θα ήταν για να αμυνθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved