Κόνι Μεταξά: Η φαντασμαγορική είσοδος στο wedding party, τα πυροτεχνήματα και το καπέλο της νύφης
Showbiz

Κόνι Μεταξά: Η φαντασμαγορική είσοδος στο wedding party, τα πυροτεχνήματα και το καπέλο της νύφης

Η Κόνι Μεταξά παντρεύτηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάριο Καπότση στην εκκλησία του Αγίου Ευφραίμ στα Φαλάσαρνα της Κρήτης.

Οι δυο τους βρέθηκαν στην Κρήτη εδώ και μια περίπου εβδομάδα για τις τελευταίες λεπτομέρειες ενώ στο νησί είχαν αρχίσει να καταφθάνουν τις τελευταίες ημέρες και οι καλεσμένοι.

Οι δημοσιεύσεις με τις πρώτες εικόνες είχαν ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι, με τον Λευτέρη Πανταζή να βρίσκεται στο πλευρό τόσο της κόρης του, όσο και του Μάριου Καπότση, στον οποίο και τραγούδησε μερικές μαντινάδες πριν ξεκινήσει το μυστήριο.

Από την άλλη, η τραγουδίστρια πριν φορέσει το νυφικό της και αναχωρήσει από το σπίτι θέλησε να ρίξει έναν χορό, όχι όμως από τους συνηθισμένους που βλέπουμε στους γάμους, καθώς η Κόνι χόρεψε breakdance και ξεσήκωσε όσους καλεσμένους είχε δίπλα της.

Λίγη ώρα αργότερα η ίδια έφτασε στην εκκλησία και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Οι καλεσμένοι άρχισαν να δημοσιεύουν στιγμιότυπα από την ημέρα χαράς του ζευγαριού, ενώ αποκάλυψαν πως έγινε κι ένας δεύτερος γάμος… αμερικάνικος.

Το wedding party δεν άργησε να έρθει και όπως θα δείτε στο βίντεο το ζευγάρι φανερά ευτυχισμένο μπήκε στο χώρο και καταχειροκροτήθηκε. Τα πυροτεχνήματα στον ουρανό έκαναν την νύχτα μέρα και ο πρώτος χορός μαγνήτισε τα βλέμματα.

Ωστόσο αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το καπέλο που επέλεξε να φορέσει η Κόνι.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved