Μεταξά-Καπότσης: Δεν παντρεύτηκαν μία αλλά... δύο φορές! Η χολιγουντιανή τελετή και τα λόγια αγάπης
Showbiz

Μεταξά-Καπότσης: Δεν παντρεύτηκαν μία αλλά... δύο φορές! Η χολιγουντιανή τελετή και τα λόγια αγάπης

Μπορεί η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης χθες το απόγευμα να τήρησαν όλα τα έθιμα της ορθοδοξίας και να αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης, όμως λίγο αργότερα, οι δυο τους είπαν να επαναλάβουν τον... γάμο τους με μία ακόμα τελετή!

Αυτή τη φορά το σκηνικό είχε στηθεί την ώρα που βασίλευε ο ήλιος, σε ένα υπέροχο σκηνικό στα Φαλάσαρνα, μια από τις ωραιότερες παραλίες στα Χανιά της Κρήτης. Η νύφη δεν φορούσε πέπλο ή φαρδύ νυφικό αλλά ένα πολύ στενό ρούχο με βαθύ σκίσιμο στο πλάι. Ο μόνος που ήταν... ίδιος και απαράλλακτος και στις δύο τελετές αλλά αργότερα αντί για μαύρο κουστούμι και παπιγιόν φόρεσε λευκό ήταν ο γαμπρός ο οποίος προφανώς και έκανε όλα τα χατίρια της Κωνσταντίνας του αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα.

Η δεύτερη τελετή χολιγουντιανού τύπου ήταν πραγματικά ακριβώς ό,τι βλέπουμε στις αμερικανικές ταινίες καθώς είχε στηθεί ένα μοναδικό σκηνικό με λευκές καρέκλες για τους καλεσμένους και μία μικρή εξέδρα με αψίδα από λουλούδια πάνω στην παραλία και με φόντο το απέραντο γαλάζιο οι δύο ερωτευμένοι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. Είχε προηγηθεί ο θρησκευτικός τους γάμος κατά τον οποίο ο μπαμπάς της νύφης Λευτέρης Πανταζής την παρέδωσε με κάθε επισημότητα στον σύζυγό της.

Ο Μάριος Καπότσης λοιπόν, στην εξέδρα που είχε στηθεί στα Φαλάσαρνα πήρε πρώτος τον λόγος για να πει στους καλεσμένους πόσο ευτυχισμένος είναι στο πλευρό της Κόνι. Είπε λοιπόν:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είστε όλοι εδώ. Σας αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Θα ήθελα να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο που έχω την Κωνσταντίνα δίπλα μου εδώ και τρία χρόνια και ελπίζω να την έχω για πάντα. Σε αγαπώ πολύ».

Δείτε παρακάτω το υπέροχο βίντεο από τη δεύτερη τελετή του γάμου τους:

Όσο για την Κόνι Μεταξά προτίμησε να πει ό,τι είχε να πει σε άπταιστα αγγλικά (σ.σ. έχει σπουδάσει θέατρο, χορό και μιούζικαλ για αρκετά χρόνια στο παρελθόν στις Ηνωμένες Πολιτείες). Μεταξύ άλλων λοιπόν ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της και ευχαρίστησε τους φίλους της ίδιας και του Μάριου που είχαν ταξιδέψει μέχρι τα Χανιά από διαφορετικά μέρη του κόσμου για να είναι παρόντες στον γάμο τους. Επίσης, επεσήμανε πως δεν περίμενε ποτέ πως θα παντρευόταν ποτέ όμως της άλλαξε γνώμη «αυτός ο τύπος», όπως είπε για τον Μάριο Καπότση.

Δείτε υπέροχα φωτογραφικά στιγμιότυπα τόσο από τον πρώτο όσο και από τον δεύτερο γάμο του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved