Γάμος Μεταξά-Καπότση: Το ξέφρενο γαμήλιο πάρτι με Πανταζή-Φουρέιρα και η ατάκα... «βασανιστείτε»
kriti360
Showbiz

Γάμος Μεταξά-Καπότση: Το ξέφρενο γαμήλιο πάρτι με Πανταζή-Φουρέιρα και η ατάκα... «βασανιστείτε»

Ο διπλός γάμος της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση χθες (9/7) στα Φαλάσαρνα των Χανίων της Κρήτης μόνο... παραμυθένιος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αφού το ζευγάρι έκλεψε τις... εντυπώσεις με την ευρηματικότητά του για να ζήσει την ωραιότερη μέρα της ζωής του. 

Οι δύο ερωτευμένοι αφού παντρεύτηκαν όπως προστάζει η ορθόδοξη εκκλησία με παπά και με κουμπάρο στον Ιερό ναό Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα, οργάνωσε και δεύτερη τελετή, αυτή τη φορά πάνω στην άμμο και με φόντο το ηλιοβασίλεμα και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Η νύφη πέταξε το βαρύ και πολύ μακρύ νυφικό της και το πέπλο της, φόρεσε ένα άλλο πολύ πιο σέξι και μίνιμαλ νυφικό και παντρεύτηκε... ξανά τον καλό της, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης σαν να βρίσκονταν οι δυο τους στο Χόλιγουντ.

Και ύστερα, ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με τον μπαμπά της νύφης να αναλαμβάνει δράση και να παίρνει το μικρόφωνο για να ξεσηκώσει τους πάντες.

Με τη γνωστή του ατάκα «βασανιστείτε» με την οποία συνηθίζει να ξεσηκώνει το κοινό του, ο Λευτέρης Πανταζής δεν άφησε το μικρόφωνο μέχρι να κάνει και τον πιο απρόθυμο για χορό καλεσμένο να σηκωθεί από τη θέση του.

Το παρέδωσε και στην Ελένη Φουρέιρα η οποία ανέβασε τη νύφη στη σκηνή που είχε στηθεί για τη ζωντανή ορχήστρα και άρχισαν μαζί να τραγουδούν το... αγοράκι λαίμαργο, οδηγώντας το κέφι στο ζενίθ!

Στο κέφι του πάρτι συνέβαλε πολύ και ο Dj Valentino, προσωπικός φίλος της νύφης ο οποίος «έντυσε» μουσικά το λαμπερό γαμήλιο event φτάνοντάς το να ολοκληρωθεί στις 6 το πρωί, με τους καλεσμένους που είχαν... ξεθεωθεί από τον χορό και το γλέντι να πίνουν εκείνη την ώρα καφέ, λίγο πριν πάνε για ύπνο.

Δείτε υπέροχα φωτογραφικά στιγμιότυπα από μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη στοyς πάντες:

Δείτε παρακάτω βίντεο με στιγμές από το υπέροχο γαμήλιο γλέντι σε beach bar.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved