Αμούτζας: Ο Νικηφόρος του Σασμού είναι ξανά ελεύθερος! Το τέλος της σχέσης του με την Πιερίδου
Showbiz

Αμούτζας: Ο Νικηφόρος του Σασμού είναι ξανά ελεύθερος! Το τέλος της σχέσης του με την Πιερίδου

Μετά από περίπου έναν χρόνο σχέσης, ο Γιώργος Αμούτζας και η Έλενα Πιερίδου τραβούν ξανά χωριστούς δρόμους. 

Σύμφωνα με τη Real, ο τηλεοπτικός Νικηφόρος και η άλλοτε πρωταγωνίστρια της σειράς Τατουάζ έδωσαν τέλος στη σχέση τους, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι ήταν αυτό που έδωσε τη χαριστική βολή σε αυτόν τον έρωτα.

«Αν δεν ήταν ο Γιώργος νομίζω πως δε θα έπαιρνα την απόφαση να μετακομίσω και μάλιστα εν μέσω πανδημίας στην Αθήνα» δήλωνε τον περασμένο Μάιο εκείνη, όταν άρχισαν να κυκλοφορούν και οι πρώτες φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει.

Τότε η Έλενα Πιερίδου μιλούσε με πολλές λεπτομέρειες για τη σχέση τους: «Εξελίχθηκε με ταχείς ρυθμούς, γιατί με το που γνωριστήκαμε μείναμε κατευθείαν μαζί. Στη συγκατοίκηση γνωρίζεις τον άλλο όπως πραγματικά είναι, αλλά χάνεις το πρώτο κομμάτι της σχέσης, το οποίο θεωρώ εξίσου σημαντικό».

Την ίδια περίοδο, ο Γιώργος Αμούτζας έλεγε για αυτή τη σχέση: «Είμαστε δυο αγαπημένοι άνθρωποι που σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο και οι σχέσεις μας είναι πάντα σχέσεις αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού».

Η τελευταία φορά που είχαμε δει το ζευγάρι ευτυχισμένο σε έξοδό του ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο όπου έδειχναν πολύ ερωτευμένοι.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved