Μάκης Παντζόπουλος: Η φώτο από το ανανεωμένο ξενοδοχείο του στα Άχλα είναι μοναδική
Showbiz

Μάκης Παντζόπουλος: Η φώτο από το ανανεωμένο ξενοδοχείο του στα Άχλα είναι μοναδική

Μία εκπληκτική φωτογραφία από την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί στα Άχλα της Άνδρου δημοσίευσε στο instagram ο Μάκης Παντζόπουλος και μείναμε άφωνοι! 

Και μπορεί σπάνια να δημοσιεύσει φωτογραφίες με τον ίδιο ή με την οικογένεια του, όμως ανεβάζει σε τακτά διαστήματα μοναδικές φωτογραφίες και βίντεο από τον τόπο καταγωγής του και από την ανανεωμένη ξενοδοχειακή επιχείρηση που διατηρεί με την Ελένη Μενεγάκη.

Επίγειο παράδεισο και ησυχαστήριο χαρακτηρίζουν το συγκρότημα κατοικιών του στην Άνδρο όσοι πέρασαν εκεί τα καλοκαίρια τους. Η Ελένη Μενεγάκη το γνωρίζει αυτό καλύτερα από τον καθένα.

Να σας θυμίσουμε ότι οι νέες βίλες της ξενοδοχειακής μονάδας του επιχειρηματία Ματέο Παντζόπουλο και της Ελένης Μενεγάκη είναι άκρως εντυπωσιακές.

Οι δυο τους έχτισαν πριν σχεδόν τρία χρόνια πέντε νέες βίλες, ένα νέο ξεχωριστό συγκρότημα, επεκτείνοντας έτσι το περίφημο Όναρ, την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν στα Άχλα της Άνδρου.

Οι νέες υπερπολυτελείς κατοικίες είναι δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου, Zege architects, ενώ βρίσκονται σε απόσταση 350 μ. από τη βοτσαλωτή/αμμώδη παραλία Άχλα και είναι χτισμένες σε μια πάρα πολύ ήσυχη και πράσινη τοποθεσία, στην πλαγιά ενός λόφου, με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ονειρική φωτογραφία που δημοσίευσε από τα Άχλα της Άνδρου και θα σαστίσεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved