Ιωάννα Σιαμπάνη: Το My Style Rocks, ο έρωτας με τον Σταθοκωστόπουλο και ο εντυπωσιακός γάμος τους!
Showbiz

Ιωάννα Σιαμπάνη: Το My Style Rocks, ο έρωτας με τον Σταθοκωστόπουλο και ο εντυπωσιακός γάμος τους!

Η Ιωάννα Σιαμπάνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μιας και σε λίγους μήνες από τώρα θα γίνει μανούλα και θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο!

Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του My Style Rocks, όπου η ίδια είχε συμμετάσχει για να δείξει το απίθανο στύλ της, αλλά και να δώσει στους τηλεθεατές κάποιες προτάσεις μόδας, για το τι outfit μπορεί να επιλέξει κάποιος, ανάλογα με την περίσταση που θέλει να παρευρεθεί.

Λίγο καιρό μετά το ριάλιτι, βλέπουμε ότι η Ιωάννα Σιαμπάνη περνά τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής της, μιας και ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο ενώ σε λίγους μήνες από τώρα, πρόκειται να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι. Η πανέμορφη κοπέλα είναι παραδομένη και απόλυτα έτοιμη να δημιουργήσει την δική της οικογένεια με τον άνδρα που της έχει κλέψει την καρδιά. Ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος της έκανε πρόταση γάμου ανήμερα των γενεθλίων της και η ίδια με δάκρυα συγκίνησης, αμέσως του απάντησε θετικά, ενώ λίγο καιρό αργότερα δημοσιοποιήθηκε και η εγκυμοσύνη της.

Μάλιστα, το ευτυχισμένο ζευγάρι, πριν από λίγες ημέρες ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, αφού στις 4 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε ο παραμυθένιος γάμος τους, με την Ιωάννα να είναι πανέμορφη μέσα στο άκρως εντυπωσιακό νυφικό της, το οποίο και τόνιζε την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved