Γρηγορόπουλος: «Η μόνιμη εγκατάσταση σε νησί είναι όνειρο για εμένα. Εύχομαι να το πραγματοποιήσωω»
Showbiz

Γρηγορόπουλος: «Η μόνιμη εγκατάσταση σε νησί είναι όνειρο για εμένα. Εύχομαι να το πραγματοποιήσωω»

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Star «Τρία μίλια».

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε πώς του έγινε η πρόταση, ενώ μίλησε για τα κοινα στοιχεία που έχει με τον ήρωα του.

Πώς σας έγινε η πρόταση για τα «Τρία μίλια» και τι ήταν αυτό που είδατε στον ήρωά σας ώστε να πείτε το «ναι»;

Η πρόταση για τα «Τρία μίλια» μού έγινε από το σκηνοθέτη της σειράς, Κώστα Κιμούλη, και τον σεναριογράφο, Άγγελο, Χασάπογλου. Πρόκειται για δύο άξιους συνεργάτες που αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της συγκεκριμένης δουλειάς! Από την πρώτη στιγμή πού μου μίλησαν για το ρόλο του Νικόλα, ήξερα ότι ήθελα πολύ να τον ερμηνεύσω, καθώς δεν έχω παίξει ποτέ κάτι ανάλογο.

Πώς χτίσατε το ρόλο του Νικόλα Μπέλλου; Μοιράζεστε κάποια κοινά στοιχεία με τον ήρωά σας;

Προσέγγισα τον Νικόλα Μπέλλο με μεγάλη αγάπη και ανατρέχοντας σε μνήμες παλιότερων δεκαετιών. Τότε που οι ζωές των ανθρώπων ήταν πιο απλές. Με πολλά προβλήματα, δυσκολίες, ανέχεια, αλλά ωστόσο πιο αληθινές. Ένα κοινό χαρακτηριστικό που έχω με τον ήρωά μου είναι η αγάπη μας για τη θάλασσα την οποία λατρεύω όπως και εκείνος.

Μου αρέσει πολύ το ψάρεμα και θέλω να περνάω όσο πιο πολύ χρόνο μπορώ κοντά στη φύση. Επίσης η μόνιμη εγκατάσταση σε ένα νησί είναι ένα όνειρο για εμένα που εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσω να το πραγματοποιήσω. Οπότε δεν είναι και λίγα αυτά που με ενώνουν με τον Νικόλα.

Ποια είναι η φιλοσοφία του Νικόλα με την οποία ταυτίζεστε και εσείς σε αυτήν τη ζωή;

Ο Νικόλας είναι ένας άνθρωπος της θάλασσας και της φύσης. Από εκεί αντλεί τη δύναμή του για τη ζωή. Η θάλασσα είναι η γυναίκα του, η ελευθερία του, ο διαλογισμός του. Και σε αυτό μοιάζουμε, κι εγώ από τη θάλασσα και από τη φύση αντλώ δύναμη για τη ζωή. Καθώς επίσης και από την οικογένεια μου, τη μουσική και τα βιβλία.

Πηγή:7ΜέρεςTVΓρ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved