Γρηγορόπουλος: Άξιοι θαυμασμού όσοι στέκονται δίπλα στα παιδιά τους σαν πατέρας και μάνα ταυτόχρονα
Showbiz

Γρηγορόπουλος: Άξιοι θαυμασμού όσοι στέκονται δίπλα στα παιδιά τους σαν πατέρας και μάνα ταυτόχρονα

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος μίλησε για τον ρόλο του στη νέα σειρά του Star «Τρία μίλια».

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε επίσης πόσο δύσκολο είναι για έναν πατέρα να μεγαλώνει ένα αγόρι χωρίς παρουσία μάνας όπως συμβαίνει με τον ήρωα του και πώς είναι η συνεργασία του με τον Μιχαήλ Άγγελο Κρητικό.

Πόσο δύσκολο είναι για έναν πατέρα να μεγαλώνει ένα αγόρι χωρίς παρουσία μάνας, όπως συμβαίνει με τον Νικόλα;

Είναι πολύ δύσκολο γενικά για ένα γονιό να μεγαλώνει μόνος του ένα παιδί, πόσο μάλλον για έναν πατέρα. Γι’ αυτό είναι άξιοι θαυμασμού όσοι το κάνουν καταφέρνοντας να σταθούν δίπλα στα παιδιά τους σαν πατέρας και μάνα ταυτόχρονα. Πραγματικός άθλος!

Ενώ αγαπάει πολύ το γιο του, τον Πέτρο, βρίσκονται σε μόνιμη κόντρα...

Αφετηρία για όλους τους καβγάδες του Νικόλα με το γιο του είναι η ανασφάλειά του και οι φοβίες που έχει για το παιδί του. Τον αγαπάει πάρα πολύ, αλλά δεν ξέρει πώς να εκφράσει αυτή την αγάπη. Στην ουσία λοιπόν αυτή η κόντρα είναι ο τρόπος -άκομψος είναι η αλήθεια- με τον οποίο καταφέρνει να δείξει τη φροντίδα και την ανησυχία του ως γονιός.

Θα τα βρουν πατέρας και γιος; Πώς είναι η συνεργασία σας με τον νεαρό Μιχαήλ Άγγελο Κρητικό, που υποδύεται τον Πέτρο;

Ναι, θα τα βρουν πατέρας και γιος, γιατί υπάρχει αγάπη, που είναι το βασικότερο. Ο Μικελάντζελο (έτσι τον φωνάζω εγώ) είναι εξαιρετικός, πολύ συνεπής, συνεργάσιμος και υπάκουος. Έχουμε δέσει πραγματικά στο γύρισμα. Είμαστε όντως σαν πατέρας και γιος! Άλλωστε είναι μικρότερος από τα παιδιά μου.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, πώς μπορεί ένας γονιός μεγαλώσει το παιδί του με αρχές και εφόδια για το μέλλον του;

Αυτό που πραγματικά χρειάζονται τα παιδιά για να εξελιχθούν σε καλούς ανθρώπους είναι να έχουν μια ουσιαστική σχέση με τους γονείς τους. Οι γονείς οφείλουν να είναι παρόντες, να επικοινωνούν, να ασχολούνται με εκείνα, να συζητούν, να περνούν δημιουργικό και ποιοτικό χρόνο μαζί.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved