Χάρης Γρηγορόπουλος για Τρία Μίλια: Τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν θα είναι πραγματικά συγκλονιστικά
Showbiz

Χάρης Γρηγορόπουλος για Τρία Μίλια: Τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν θα είναι πραγματικά συγκλονιστικά

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος φέτος κερδίζει τις εντυπώσεις ως Νικόλας Μπέλλος στη σειρά του Star «Τρία Μίλια».

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε ποιο μυστικό κρύβει ο ήρωας του, ενώ σχολίασε τη δημιουργική διέξοδο που έδωσε η τηλεόραση στους ηθοποιούς κατά την περίοδο της καραντίνας.

Ποιο είναι το μυστικό που κρύβει ο Νικόλας Μπέλλος;

Λυπάμαι αλλά σε αυτή την ερώτηση δεν μπορώ να απαντήσω. Να είστε σίγουροι όμως πως η συνέχεια και τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν θα είναι πραγματικά συγκλονιστικά!

Βλέπουμε πως τον συνδέει μια ουσιαστική σχέση εκτίμησης και σεβασμού με τον Γεράσιμο Ανδρέαδη, παρόλο που ο Νικόλας είναι ένας απλός ψαράς και ο άλλος εφοπλιστής...

Ο καπετάνιος και ο Νικόλας είναι δύο άνθρωποι πολύ κοντά στην ηλικία. Αυτό σημαίνει πως γνωρίζονται από μικρά παιδιά. Έπαιζαν μαζί, ανακάλυπταν παρέα το νησί και τη ζωή. Η σχέση τους είναι πολύ βαθιά, σχεδόν αδελφική. Είναι πιστοί φίλοι ο ένας για τον άλλο, παρά την ταξική διαφορά τους.

Με τα κλειστά θέατρα κατά την περίοδο της καραντίνας, η τηλεόραση έδωσε μια δημιουργική διέξοδο στους ηθοποιούς και πλέον ζούμε μια περίοδο άνθησης της μυθοπλασίας, με πολλά και καλά σίριαλ να προβάλλονται στη μικρή οθόνη...

Όντως ισχύει αυτό. Προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που συμμετέχω σε αυτή την παραγωγή αξιώσεων του STAR. Και η χαρά μου ενισχύεται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι η σειρά αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, κάτι που αποτυπώνεται άλλωστε και στα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που συγκεντρώνουν τα «Τρία μίλια».

Αυτό βέβαια μας κάνει νιώθουμε ακόμα πιο υπεύθυνοι όσον αφορά την υψηλή ποιότητα που θέλουμε να χαρακτηρίζει τη δουλειά μας. Μακάρι να γίνονται πάντα ωραία σίριαλ!

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved