Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η μάχη με τα κιλά και τα 4 μυστικά της που την έβγαλαν νικήτρια!
Showbiz

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η μάχη με τα κιλά και τα 4 μυστικά της που την έβγαλαν νικήτρια!

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ποτέ δεν έκρυψε ότι παλιότερα αντιμετώπιζε προβλήματα βάρους, όμως κατάφερε να τα διαχειριστεί εγκαίρως και τα τελευταία χρόνια δείχνει να είναι υγιής και κυρίως γεμάτη αυτοπεποίθηση για το σώμα της, κάτι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μιας γυναίκας. 

Ως έφηβη, η Ελεονώρα Ζουγανέλη αντιμετώπισε τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν όλα τα κορίτσια της ηλικίας της καθώς με την ξαφνική εμφάνιση των ορμονών, αρχίζουν και οι διάφορες διαταραχές με το βάρος. Πήρε κιλά που στη συνέχεια, ήθελε να χάσει, όπως είχε εξηγήσει και η ίδια σε κατά καιρούς συνεντεύξεις της:

«Έχω ταλαιπωρήσει το σώμα μου. Η παχυσαρκία μπορεί να σου αφήσει μια μη υγιή σχέση με τον εαυτό σου, ακόμη και αν αδυνατίσεις. Υπάρχουν παχύσαρκοι που νιώθουν πολύ άνετα, εγώ δεν ήμουν από αυτούς. Ήθελα να αλλάξω. Άργησα να αγαπήσω το σώμα μου και πάντα έχω αγωνία γι’ αυτό. Είναι τραγικό και αδιανόητο να κοροϊδεύεις το σώμα του άλλου. Κι όμως γίνεται» είχε πει τονίζοντας στη συνέχεια:

«Έχω αρχίσει να είμαι καλή μαζί μου. Σίγουρα το αγαπώ, σέβομαι και το εκτιμώ ότι είναι απίκο στις ορέξεις μου. Προσπαθώ να είμαι δοτική σε αυτό, από να φροντίζω την διατροφή μου και να μην πίνω, μέχρι να γυμνάζομαι. Προσπαθώ, το ξαναλέω, δεν τα καταφέρνω πάντα. Με αυτό παλεύω, αλλά τουλάχιστον έχω αρχίσει να βλέπω το σώμα μου και να το συμπαθώ. Να θέλω να το φροντίζω και να του δίνω εκεί που αξίζει κόπο σε όλα τα επίπεδα».

4 μεγάλα μυστικά της!

Πώς όμως κατάφερε η κορυφαία ερμηνεύτρια να απαλλαγεί από τα κιλά που ένιωθε να τη βαραίνουν; Όπως έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της η ίδια, με στοχευμένη γυμνατική, προσεχτική διατροφή χωρίς περιττα λίπη και τοξίνες, αποφεύγοντας το αλκοόλ και επιλέγοντας για να «καίει» περισσότερες θερμίδες να επιδίδεται στον αγαπημένο της χορό που είναι το flamenco, η Ελεονώρα Ζουγανέλη έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα που νιώθει πως την έχει δικαιώσει.

Δείτε παλιότερες αλλα και πιο πρόσφατες φωτογραφίες της τραγουδίστριας παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved