Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα: Τον Σεπτέμβριο στη Μύκονο η βάφτιση των διδύμων
Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα: Τον Σεπτέμβριο στη Μύκονο η βάφτιση των διδύμων

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, μαζί με τις δίδυμες κόρες τους, περνούν το καλοκαίρι στη Μύκονο, ετοιμάζοντας παράλληλα το διπλό μυστήριο.

Τις δίδυμες κόρες τους ετοιμάζονται να βαφτίσουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Οι δυο τους έχουν προγραμματίσει το μυστήριο για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, προκειμένου τα κορίτσια τους να πάρουν και επισήμως τα ονόματα Αριάννα και Φιλίππα.

Τόσο ο Σάκης όσο και η Χριστίνα επιθυμούν να οργανώσουν μια ξεχωριστή, εορταστική ημέρα, που θα συνδυάζει την οικογενειακή ευτυχία τους με την αγάπη τους για τα ελληνικά νησιά, μια ημέρα που θα μείνει αξέχαστη στους ίδιους αλλά και στους καλεσμένους τους.

Ηδη βρίσκονται στη Μύκονο και κάνουν διακοπές μαζί με τα παιδιά τους, ενώ παράλληλα προχωρούν τις προετοιμασίες για τη διπλή βάφτιση. Λεπτομέρειες για το μυστήριο δεν έχουν διαρρεύσει, όμως οι πληροφορίες της Realnews κάνουν λόγο για ένα μεγάλο πάρτι, όπου η Χριστίνα και ο Σάκης θα μοιραστούν τη χαρά τους με τους αγαπημένους τους.

Αν και στο μυαλό τους υπήρχε το ενδεχόμενο η βάφτιση να γίνει στη Σίφνο, όπου είχαν παντρευτεί, η Μύκονος φαίνεται να κερδίζει τελικά έδαφος στην προτίμησή τους. Στο πλευρό τους βρίσκεται πάντα η κουμπάρα και πολύτιμη φίλη τους Μαρίνα Βερνίκου.

Ο Τανιμανίδης και η Μπόμπα ήθελαν διακαώς να γίνουν γονείς και οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν όχι μόνο δεν τους πτόησαν, αλλά τους έκαναν να αισθάνονται απεριόριστη ευγνωμοσύνη για το μεγάλο δώρο της ζωής όταν τελικά τα κάτάφεραν. «Μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων. Για πολλούς από εμάς ο δρόμος για το μεγαλύτερο όνειρο να γίνουμε γονείς δεν είναι εύκολος.

Αλλά θέλει πίστη και να μην απογοητευόμαστε. Οταν έρθει, τα ξεχνάς όλα και χαίρεσαι το πιο πολύτιμο δώρο», έχει πει χαρακτηριστικά η Χριστίνα. Στη Μύκονο αυτή την περίοδο σύσσωμη η οικογένεια Τανιμανίδη αναπληρώνει με ημέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης όλο τον προηγούμενο χρόνο των πολλών υποχρεώσεων και του στρες.

Η Χριστίνα και ο Σάκης παρά το φορτωμένο πρόγραμμά τους αφιερώνουν όσες περισσότερες στιγμές μπορούν στις κόρες τους, που είναι πλέον το γλυκό επίκεντρο της ζωής τους. Μένουν σε ένα υπέροχο κυκλαδίτικο σπίτι με όλες τις ανέσεις και φροντίζουν να κάνουν μαζί με τα μωρά τους όλα όσα δεν προλαβαίνουν τον χειμώνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved