Κόνι Μεταξά: Ούτε ένα, ούτε δύο τα νυφικά της! Οι απίθανες φωτό της και οι ευχές των γονιών της
Showbiz

Κόνι Μεταξά: Ούτε ένα, ούτε δύο τα νυφικά της! Οι απίθανες φωτό της και οι ευχές των γονιών της

Απαστράπτουσα, ξεχωριστή, υπέροχη, διαφορετική, λαμπερή... Κοινώς η χαρά της ζωής ήταν η Κόνι Μεταξά την ημέρα του διπλού γάμου της στο πλευρό του αγαπημένου της Μάριου Καπότση

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Υπαπαντής στα Φαλάσαρνα των Χανίων στην Κρήτη και μετά ακολούθησε άλλος ένας γάμος αυτή τη φορά χολιγουντιανών προδιαγραφών, πάνω στην άμμο, το ηλιοβασίλεμα στη μοναδικής ομορφιάς παραλία των Φαλάσαρνων.

Έτσι η νύφη δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει για τη μεγάλη μέρα τουλάχιστον δύο διαφορετικά νυφικά ώστε να εντυπωσιάσει και να ξεχωρίζει.

Για τον θρησκευτικό γάμο η Κόνι είχε επιλέξει ένα μακρύ στράπλες φόρεμα με πολύ μακριά ουρά και το ίδιο μακρύ πέπλο, χωρίς κεντήματα ή δαντέλες ενώ για τον γάμο στην παραλία η νύφη άφησε να φανεί όλο το σεξαπίλ της επιλέγοντας ένα πολύ στενό νυφικό με όλη την πλάτη έξω και πολύ βαθύ σκίσιμο μέχρι τον μηρό.

Η Κόνι όμως δεν σταμάτησε εκεί αλλά κατά την εμφάνισή της για την έναρξη του γαμήλιου πάρτι στην παραλία φόρεσε ένα δαντελωτό μίνι φόρεμα το οποίο είχε συνδυάσει με ένα λευκό καπέλο.

Και επειδή οι εναλλαγές τής αρέσουν, η νύφη την ώρα του γλεντιού άλλαξε ξανά και φόρεσε ένα ιδιαίτερο νυφικό, κοντό μπροστά και με μακριά ουρά πίσω που όμως μπορούσε να απομακρυνθεί και να μετατραπεί σε μίνι στράπλες φόρεμα.

Κοινώς, η Κόνι κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις ως νύφη.

Δείτε τις εμφανίσεις της μία προς μία παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved