Νίνα Λοτσάρη: «Με ενδιαφέρει να παίρνω τους ανθρώπους και να τους κάνω επαγγελματίες»
Showbiz

Νίνα Λοτσάρη: «Με ενδιαφέρει να παίρνω τους ανθρώπους και να τους κάνω επαγγελματίες»

Ανήσυχη και πάντα δημιουργική, η ταλαντούχα περφόρμερ, Νίνα Λοτσάρη μόλις κυκλοφόρησε τε νέο καλοκαιρινό και άκρως ερωτικό τραγούδι της.

«Ενα single, στο οποίο έχω γράψει στίχους και τη μουσική έχει γράψει ένας νέος συνθέτης και εξαιρετικός συνεργάτης μου, ο ΓιάννηςΤσακόπουλος. Λέγεται "Tarr tourouroum", είναι πολύ καλοκαιρινό, με λάτιν αίσθηση».

ninalotsariofficial_273251186_990300255249462_7448935096379491446_n.jpg
Η Νίνα Λοτσάρη είναι ερωτευμένη

Παράλληλα με το τραγούδι η Νίνα Λοτσάρη πρωταγωνιστεί σε σειρά, η οποία πολιορκείται από διεθνείς πλατφόρμες. «Εχω ξεκινήσει γυρίσματα για μια νέα σειρά εποχής το "The dream of the brave". Υποδύομαι μια Ρωσίδα ντίβα του 1930, η οποία λέγεται Μίνα Σιντάνοβα, μια γυναίκα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη υπόθεση».

Επίσης η πολυπράγμων καλλιτέχνις θα παραδώσει masterclass μουσική και σκηνικής παρουσίας πραγματοποιώντας ένα όνειρο ζωής. «Είμαι ενθουσιασμένη γιατί από τον χειμώνα θα ξεκινήσω συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά κέντρα "Modern Muds Art", σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη, όπου θα παραδίδω masterclass ερμηνείας και ρεπερτορίου σε καλλιτέχνες όλων των ειδών.

Τα μαθήματα είναι stage couching και μέχρι τώρα γίνονταν μόνο στο εξωτερικό. Με ενδιαφέρει να παίρνω τους ανθρώπους και να τους κάνω επαγγελματίες. Δηλαδή με το που θα βγουν στη σκηνή, να ξέρουν από το πώς να στέκονται και να βρουν το ρεπερτόριο που τους ταιριάζει, μέχρι την ψυχολογία τους. Να γνωρίζουν πώς οι καλλιτέχνες ανταλλάσσουν ενέργεια με το κοινό», ανέφερε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved