Super Κική: Η αποκάλυψη για τις ψυχοθεραπείες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της
Showbiz

Super Κική: Η αποκάλυψη για τις ψυχοθεραπείες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Την πιο ωραία περίοδο της ζωής της βιώνει η Super Κική αφού όπως αποκάλυψε πριν μερικές ημέρες, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Η γνωστή Instagrammer είχε ανακοινώνει το ευτυχές γεγονός στο Instagram της και μάλιστα είχε αποκαλύψει πως θα το μεγαλώσει μόνη της καθώς ο σύντροφός της είναι... απών αφού όπως γράφει η ίδια, αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαν μεταξύ τους.

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται ..
Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ ... πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ ..
και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε … παρ όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου».

Η ίδια παράλληλα δεν είχε διστάσει να μοιραστεί με τους followers της ότι βιώνει μια περίεργη φάση στη ζωή της, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι θα γίνει μανούλα.

«Κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου και τι γίνεται στη ζωή μου βασικά. Είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ πριν λίγες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς. Πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους, αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα, έχω εσάς και χιλιάδες μηνύματα», είχε πει.

Αυτή τη φορά η Super Κική μοιράστηκε την απόφασή της να επισκεφτεί ψυχολόγο, ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται όλες τις αλλαγές που φέρνει ένα τέτοιο γεγονός στη ζωή μιας γυναίκας.

«Έχω άπειρη δουλειά μπροστά μου, αλλά αισιόδοξη γιατί εντόπισα το πρόβλημα», έγραψε στο instagram η μέλλουσα μανούλα και έδειχνε ιδιαίτερα ευτυχισμένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved