Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Χαμός με το μπλουζάκι του Κρέοντα στο instagram–Οι αντιδράσεις και η απάντηση
Showbiz

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Χαμός με το μπλουζάκι του Κρέοντα στο instagram–Οι αντιδράσεις και η απάντηση

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, o οποίος υποδύθηκε τον ρόλο του Κρέοντα στην παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media μια φωτογραφία η οποία προκάλεσε χαμό.

Ο ηθοποιός κρατάει στα χέρια του ένα μπλουζάκι το οποίο έγραφε τη φράση «Κρέοντα γ@μ@@σ@@» και σχολίασε: «Τώρα που τελειώνουν οι παρατάσεις και δεν φοβάμαι μην με εκδικηθεί ο ρόλος, μπορώ να το πω!».

Με αυτή του την ανάρτηση υπήρχαν αντιδράσεις και ο ηθοποιός αναγκάστηκε να απαντήσει: «Υπάρχει μια πλήρη διαφωνία για το τι είναι τέχνη, τι όρια έχει, τι μαθήματα δίνει. Δεν είναι βέβαια το facebook ο κατάλληλος χώρος για να κάνουμε αυτόν τον διάλογο. Οπότε δεν θα συνεχίσω αυτή τη κουβέντα. […] Ας κρατήσουμε τον πολιτισμένο διάλογο ανάμεσα σε δυο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. Και πάλι ευχαριστώ» έγραψε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ωστόσο εγώ έκανα απλά χιούμορ με τον ρόλο μου. Όπως και τόσοι άλλοι στο παρελθόν Αν εννοείτε ότι λόγω τραγικότητας δεν μπορούμε να αστειευόμεθα, τότε διαφωνώ. Την σοβαροφάνεια την αντιπαθώ. Προτιμώ την σοβαρότητα και σας βεβαιώ ότι προσέγγισα τον ρόλο με απόλυτη σοβαρότητα. Αν άρεσε ή όχι είναι άλλο θέμα. Ωστόσο θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να αυτοσαρκάζομαι όσο και όποτε θέλω»!

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved