Έμιλυ Κολιανδρή: Πολλές φορές όταν ο Χρήστος πάει να δώσει συνέντευξη το στομάχι μου γίνεται κόμπος
Showbiz

Έμιλυ Κολιανδρή: Πολλές φορές όταν ο Χρήστος πάει να δώσει συνέντευξη το στομάχι μου γίνεται κόμπος

Η Έμιλυ Κολιανδρή είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός με προσεγμένες καλλιτεχνικές επιλογές.

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για το αν αναπολεί κομμάτια της ζωής της πριν από τον σύζυγό της Χρήστο Λούλη, αν τον συμβουλεύεται και αν θεωρεί ότι είναι παρεξηγημένος.

Στα προσωπικά, αναπολείς κομμάτια της ζωής σου πριν από τον σύζυγό σου Χρήστο Λούλη;

Αν το σκεφτείς, είμαι περισσότερο καιρό με τον Χρήστο από ό,τι πριν από τον Χρήστο. Δεν μπορώ να θυμηθώ τη ζωή μου πριν γιατί έχουμε μεγαλώσει μαζί. Όταν τον γνώρισα, μείναμε αρκετά χρόνια, 7 ή 8, χωρίς υποχρεώσεις, πιο ελεύθεροι, έχοντας να περιφέρουμε μόνο το σαρκίο μας.

Τον συμβουλεύεσαι;

Βέβαια, τον συμβουλεύομαι για όλα. Πρέπει να βρίσκουμε και έναν τρόπο να λειτουργεί και το σπίτι. Όταν προετοίμαζα την Ελένη, έπρεπε να πάω για δυόμισι μήνες στη Θεσσαλονίκη – πολύ δύσκολο. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν «είναι πολύ τιμητικό αλλά δεν θα μπορέσω».

Έλα όμως που εκείνο το πρώτο βράδυ δεν κοιμόμουν από τις σκέψεις. Ο Χρήστος, που ήταν να παίξει στους Ιππείς σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου, μου είπε: «Κάνε την Ελένη, δεν θα παίξω εγώ αυτό το καλοκαίρι, έχω πάει στην Επίδαυρο, φέτος είναι η στιγμή να πας εσύ».

Σε ενοχλεί όταν βλέπεις να γράφουν ή να λένε «η σύζυγος του Χρήστου Λούλη»;

Δεν έχω νιώσει να με αντιμετωπίζουν ως τη γυναίκα του Χρήστου Λούλη γιατί από μικροί κάναμε πολύ διαφορετικά πράγματα. Γνωριστήκαμε στην παράσταση του Λευτέρη Βογιατζή Οι σχέσεις του κυρίου Πήτερς στο Θέατρο Ροές το 2002, όταν ήμασταν και οι δύο άγνωστοι.

Ο Χρήστος είχε τελειώσει έναν χρόνο νωρίτερα από μένα τη δραματική του Θεάτρου Τέχνης, οπότε δεν ένιωσα ότι τα έφτιαξα με κάποιον γνωστό. Ο Χρήστος σιγά σιγά έγινε αυτό που έγινε. Πολύ τον καμάρωνα καθώς έφτιαχνε την πορεία του. Τότε έπαιξε τον Ίωνα στην Επίδαυρο με τη Λυδία Κονιόρδου, ενώ μέχρι τότε δεν υπήρχε περίπτωση να παίζεις πρωταγωνιστικό ρόλο στην Επίδαυρο και να είσαι μικρότερος από 50.

Καμάρωνα που του συνέβαιναν ωραία πράγματα. Παράλληλα έκανα τη δική μου πορεία, μπορεί να μην ήταν τόσο τρανταχτή, με πυροτεχνήματα, ήταν πιο μαλακή, αλλά όλα τα πράγματα με είχαν επιλέξει και τα είχα επιλέξει. Δεν χρειάστηκε να δουλέψω κάπου για να μην είμαι άνεργη. Ό,τι έκανα ήταν με υπέροχους σκηνοθέτες, σε σκηνές όπως το Εθνικό.

Συχνά διάφορες δηλώσεις του γίνονται αντικείμενο σχολιασμού. Θεωρείς ότι ο Χρήστος είναι μια παρεξηγημένη περσόνα;

Ναι, θεωρώ ότι είναι. Έτσι απλά. Θέλω να πω ότι είναι ένας ευφυής άνθρωπος με δική του άποψη που την έχει διαμορφώσει. Ενημερώνεται από πολλές πηγές, διαβάζει κοινωνικά, πολιτικά, δεν έχει αυτό του καλλιτέχνη που ζει σε έναν μικρόκοσμο και τον ενδιαφέρει μόνο ποιος καλλιτέχνης θα έρθει και σε ποια παράσταση θα πάμε.

Εκεί εγκλωβίζεσαι. Εγώ είμαι μια τέτοια περίπτωση, ο Χρήστος όμως όχι. Οι άνθρωποι μας αρέσει να ακούμε απόψεις mainstream, που δεν ενοχλούν και που είναι αποδεκτές. Και όταν κάποιος πει κάτι πιο αιχμηρό ή αντίθετο από την πλειοψηφία, έχουμε την τάση να τον κάνουμε cancel, να τον κρίνουμε.

Όταν βλέπω τους τίτλους από μια συνέντευξη του Χρήστου, πολλές φορές δημιουργούν μια αντιπάθεια. Μόλις διαβάσω όλη τη συνέντευξη, βλέπω ότι λέει το αντίθετο από αυτό που εννοεί ο τίτλος. Νομίζω ότι είναι από τις «love to hate» περιπτώσεις, όπως έδειξαν και τα μηνύματα ακύρωσης από το σποτάκι για το «Μένουμε Σπίτι».

Πώς το αντιμετωπίζει ο ίδιος;

Οι άνθρωποι πληγώνονται όταν γίνονται στόχος κριτικής. Πολλές φορές όταν πάει να δώσει συνέντευξη σε κάποια εκπομπή, το στομάχι μου γίνεται κόμπος. Του αρέσει να πει την ατάκα που δεν θα είναι η συνηθισμένη, να «παίξει» και αυτός με το θέμα.

Πώς ανανεώνετε τον έρωτά σας; Θα κάνετε ένα ταξίδι οι δυο σας;

Όλο λέμε να το κάνουμε, λίγες φορές το καταφέρνουμε. Η καθημερινότητα μας ξεπερνάει. Θα πάμε να φάμε, θα πιούμε ένα ποτό. Έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε τα παιδιά στους γονείς μας (σ.σ. τον 10χρονο Αλέξανδρο και την 7χρονη Σμαράγδα), έχουμε μια βοήθεια πιο μόνιμη, οπότε το κάνουμε.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved