Έχετε δει τον ηθοποιό αδελφό της Ειρήνης Παπαδοπούλου; Είναι ομορφόσογο!
Showbiz

Έχετε δει τον ηθοποιό αδελφό της Ειρήνης Παπαδοπούλου; Είναι ομορφόσογο!

Ο Στάθης Παπαδόπουλος, ηθοποιός στο επάγγελμα, είνα ο αδελφός της Ειρήνης Παπαδοπούλου και είναι πολύ δεμένοι! 

Ο Στάθης και η Ειρήνη προέρχονται από το Καζακστάν όπου έζησαν τα πρώτα χρόνια της ζωής τους. Όταν ήταν δέκα ετών ήρθε στην Ελλάδα και το όνειρό του ήταν να ασχοληθεί με τον χορό όμως τελικά έγινε ηθοποιός και μάλιστα είναι πολύ καλός.

Το 1998 πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες, όπως στην ταινία «Από την άκρη της πόλης» σε σκηνοθεσία Χρήστου Γιάνναρη, στην οποία είχε ερμηνεύσει το ρόλο του Σάσα. Επίσης, έπαιξε και στις ταινίες «Δεκαπενταύγουστος» και «Όμηρος».

Ο Στάθης Παπαδόπουλος είναι ιδιαίτερα δεμένος με την τραγουδίστρια αδελφή του και μάλιστα τη στηρίζει σε κάθε της επιλογή. Όταν το 2017 εκείνη συμμετείχε στο Survivor, ο Στάθης ήταν στο πλευρό της και τοποθετούνταν και δημόσια όταν ένιωθε ότι ήθελε να στηρίξει την αδελφή του.

Η 37χρονη τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία στον αδελφό της τον οποίο εμπιστεύεται όσο λίγους ανθρώπους στη ζωή της. Είναι ένα από τα πρόσωπα που συμβουλεύεται και της αρέσει να ακούει τη γνώμη του για σοβαρά θέματα, έχοντας βέβαια και την αμέριστη υποστήριξη από τον σύντροφό της εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον αδελφό της Στάθη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved