Έμιλυ Κολιανδρή: «Έχω δοκιμάσει να κάνω κάποιες παρεμβάσεις «εικαστικές», αλλά δεν με ευχαρίστησαν»
Showbiz

Έμιλυ Κολιανδρή: «Έχω δοκιμάσει να κάνω κάποιες παρεμβάσεις «εικαστικές», αλλά δεν με ευχαρίστησαν»

Η Έμιλυ Κολιανδρή είναι μια ηθοποιός με διακριτική παρουσία και προσεγμένες καλλιτεχνικές επιλογές.

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για τη δεκαετία των 40 που διανύει, για το αν έζησε τους ρόλους της κάθε ηλικίας, ενώ αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη, που θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες ηθοποιούς.

Πώς είναι η δεκαετία των 40 που διανύεις; Έχεις κάνει τα ξεκαθαρίσματά σου;

Είναι μια πολύ καλή δεκαετία για μένα. Έχω ξεμπερδέψει με το κεφάλαιο της μητρότητας, τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, υπάρχουν ωραίοι ρόλοι, αλλά η αλήθεια είναι πως διανύω μια δεκαετία που η βαρύτητα είναι ανελέητη. Δεν κάνω φοβερά πράγματα για την ομορφιά, ούτε μάσκες βάζω. Έχω δοκιμάσει να κάνω κάποιες παρεμβάσεις «εικαστικές», αλλά δεν με ευχαρίστησαν.

Βλέποντας και τι συμβαίνει στο Χόλιγουντ, θεωρώ ότι μπορεί να χαθεί η μπάλα πολύ εύκολα. Η Νικόλ Κίντμαν, η Ρενέ Ζελβέγκερ, η Τζένιφερ Άνιστον έχουν γίνει άλλες και τους έχει κάνει κακό και στην υποκριτική τους, έχει αλλοιωθεί και ο τρόπος που παίζουν.

Αντιθέτως, η Κέιτ Γουίνσλετ εμφανίστηκε στη νέα της σειρά με παραπάνω κιλά, με τις ρυτίδες της. Αυτό για μένα είναι πολύ γοητευτικό. Να είσαι ωραίος, που σημαίνει να είσαι στην ώρα σου. Έχει μεγάλη αξία να έχεις συμφιλιωθεί με αυτό. Θεωρώ ότι είναι πιο ξεκούραστο.

Έζησες τους ρόλους της κάθε ηλικίας;

Ναι, αλλά πλέον στην τηλεόραση έχω καταντήσει να παίζω τη μαμά του Μιχαήλ Ταμπακάκη (σ.σ. στο Έρωτας μετά και στους 42°C), που ο ίδιος είναι γύρω στα 30. Είναι το βάσανο μιας ηθοποιού. Ίσως να φταίει σε αυτό ότι το κοινό θέλει να βλέπει στα έργα γενικά νέους, αψεγάδιαστους ανθρώπους, οπότε αυτό είναι με έναν τρόπο αρκετά φασιστικό.

Ο σύζυγός σου θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες ηθοποιούς. Πώς τον βλέπεις τώρα που μεγαλώνει και εκείνος;

Παραμένει ωραίος. Έχει πλάκα. Τις προάλλες έδειχναν σε μια εκπομπή φωτογραφίες από το Κλείσε τα μάτια, όπου ήταν παιδάκι. Αυτό που με συγκίνησε είναι ότι τον ήξερα και τότε. Και μεγαλώσαμε μαζί και παραμένει ένας πολύ ωραίος άντρας. Απλώς εγώ ήξερα και εκείνο το παιδάκι που έβλεπα…

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved