Ανδρέας Γεωργίου: «Από την αρχή στόχος μου ήταν η διάρκεια και όχι η επιτυχία»
Showbiz

Ανδρέας Γεωργίου: «Από την αρχή στόχος μου ήταν η διάρκεια και όχι η επιτυχία»

Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε για το πώς διαχειρίστηκε την επιτυχία που ήρθε στη ζωή του σχετικά νωρίς.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέφερε επίσης αν έχει «γερό στομάχι» και με τι ασχολούνται τα αδέρφια του.

Την επιτυχία, που στην περίπτωσή σου ήρθε σχετικά νωρίς, πώς τη διαχειρίστηκες;

Από την αρχή είχα συνειδητοποιήσει ότι η επιτυχία μπορεί να είναι εφήμερη. Εμένα στόχος μου ήταν η διάρκεια και όχι η επιτυχία από μόνη της. Και για να έχεις διάρκεια, χρειάζεται ένα άλλο σκεπτικό.

Πολλές φορές ίσως να μην προλάβαινες και να αφουγκραστείς τι συμβαίνει γύρω σου λόγω της πολλής δουλειάς. Αυτό είναι αλήθεια, ναι. Δηλαδή την επιτυχία του «Μπρούσκο» (σ.σ. σειρά στον ΑΝΤ1) δεν την είχα βιώσει. Αργότερα κατάλαβα την επιτυχία που κάναμε τότε.

Πολλές φορές ίσως να μην προλάβαινες και να αφουγκραστείς τι συμβαίνει γύρω σου λόγω της πολλής δουλειάς.

Αυτό είναι αλήθεια, ναι. Δηλαδή την επιτυχία του Μπρούσκο δεν την είχα βιώσει. Αργότερα κατάλαβα την επιτυχία που κάναμε τότε.

Τι πιστεύεις ότι χρειάζεται για να έχει κάποιος διάρκεια;

Σκληρή δουλειά, επιμονή και να μπορεί να διαχειρίζεται την ψυχολογία του. Γιατί όλο αυτό θέλει πολύ γερό στομάχι, δεν είναι ρόδινα τα πράγματα.

Στο ξεκίνημά σου, τότε που δεν είχες αποκτήσει ακόμη το «γερό στομάχι», πώς ένιωθες;

Πάντα είχα γερό στομάχι, από παιδί. Κι αυτό έχει να κάνει με τα βιώματά μου, πιστεύω. Από μικρός ήμουν ώριμος. Κοντά στα 30 μού βγήκε η εφηβεία. Τότε ήταν η στιγμή που έχασα και τον πατέρα μου και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Εκεί λοιπόν ένιωσα να με κρατάνε τα αδέλφια μου. Άφησα τον «πατρικό» ρόλο που είχα έως τότε και κάπως όλα ήρθαν σε μια ισορροπία.

Τα αδέλφια σου με τι ασχολούνται σήμερα;

Τα δύο από τα τέσσερα αδέλφια μου δουλεύουν μαζί μου. Ο μικρός είναι διευθυντής φωτογραφίας και ο δεύτερος είναι στα διοικητικά της εταιρείας μας. (σ.σ. μαζί με τον Κούλλη Νικολάου έχουν τη δική τους εταιρεία παραγωγής με την ονομασία Make it Productions). Σίγουρα έτσι έχουμε καλύτερη επικοινωνία και εγώ μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και να λέω ό,τι νιώθω χωρίς να φοβάμαι ότι θα με παρεξηγήσει ο άλλος.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved