Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Νιώθω τρομερή ασφάλεια που η κόρη μου δεν με έχει ανάγκη πια»
Showbiz

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Νιώθω τρομερή ασφάλεια που η κόρη μου δεν με έχει ανάγκη πια»

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε για την κόρη της, Μαρία Χάνου, και αν της δίνει συμβουλές.

Η δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε επίσης πώς την βλέπει που έχει χαράξει τον δικό της δρόμο στην υποκριτική και ποιο είναι το όνειρο της.

Τι λέτε στην κόρη σας (σ.σ. την ηθοποιό Μαρία Χάνου); Δίνετε συμβουλές;

Τίποτα δεν της λέω, παρά μόνο ό,τι απόφαση και να πάρει στη ζωή της, να την παίρνει για κάποιο λόγο και μέσα από αυτήν να μαθαίνει κάτι. Οποια απόφαση θέλει.

Πώς τη βλέπετε που πλέον έχει χαράξει τον δικά της δρόμο στην υποκριτική και την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος (σ.σ.: πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»);

Αυτά που είχε στο μυαλό της τα πετυχαίνει σιγά σιγά, βλέπω τα πατήματά της και μου αρέσει, νιώθω τρομερή ασφάλεια που δεν με έχει ανάγκη πια, με την έννοια του να αποδείξει ή να τακτοποιήσει. Είναι μια χαρά το παιδάκι μου και καλό του δρόμο! Οπως θα πω και για όλα τα παιδάκια όλων των ανθρώπων που επιλέγουν όποια εργασία θέλουν και χαίρονται με αυτήν. Τη βλέπω να χαίρεται και χαίρομαι.

Για τον χειμώνα τι συζητάτε;

Μετά την περιοδεία μας με το «Συμπέθεροι , απ' τα Τίρανα» σε όλη την Ελλάδα, με περιμένει πίσω ο Πέτρος Ζούλιας με μια αγκαλιά πολύ καλών συνεργατών για την «Τρελή του Σαγιό», στο «Παλλάς». Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα συνεργαστώ με τον Πέτρο Ζούλια.

Ποιο είναι το όνειρό σας;

Να μπορούμε να κάνουμε ταξίδια, ελεύθερα, να μη σκεφτόμαστε κορωνοϊούς και μάσκες. Θα ήθελα να κάνω πολλά ταξίδια. Να ζούμε σε ειρήνη και γαλήνη. Πόσο εύκολο είναι δεν ξέρω... Να βρει ο καθένας την προσωπική του όαση.

Αυτό θα μου έδινε μεγάλη χαρά και μετά όλοι μαζί θα συναντηθούμε κάπως για να αλλάξει αυτός ο κόσμος. Μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει, αν ο καθένας προσωπικά παλεύει για την εξέλιξή του.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved