Βίκυ Παπαδοπούλου-Θάνος Τοκάκης: Μαζί στη ζωή μαζί και στην οθόνη
Showbiz

Βίκυ Παπαδοπούλου-Θάνος Τοκάκης: Μαζί στη ζωή μαζί και στην οθόνη

Η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης, ένα από τα πιο αγαπημένα και διακριτικά ζευγάρια ηθοποιών, συμπρωταγωνίστησαν στη δυνατή τηλεοπτική σειρά «Ψέματα».

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ και δεν είναι «Ψέματα», όπως είναι και ο τίτλος της σειράς του Alpha, στην οποία συμπρωταγωνίστησαν.

Ο λόγος για τους ταλαντούχους ηθοποιούς Βίκυ Παπαδοπούλου και Θάνο Τοκάκη, που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στον χώρο του θεάτρου, αλλά έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είναι στάση ζωής. Δεν μοιράζομαι τα προσωπικά μου. Αυτές τις στιγμές τις βιώνω, τις κρατώ μέσα μου. Μόνο αν με ρωτήσει κάποιος στενός φίλος θα πω κάτι. Με τους δικούς μου τα μοιράζομαι.

Ετσι ήμουν από μικρό παιδί. Μάλλον το κάνω γιατί νιώθω ότι έτσι τα προστατεύω», δηλώνει η Β. Παπαδοπούλου. Οπως κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα, το ίδιο έκαναν και με τον γάμο τους που τελέστηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 2017 στην Πάτμο.

Εκεί, στο Νησί της Αποκάλυψης σε ένα γραφικό ξωκλήσι, οι δυο τους βρήκαν το τέλειο σκηνικό για να ζήσουν την ευτυχία τους κάτω από άκρα μυστικότητα, παρουσία ελάχιστων συγγενών και καλών φίλων. Κανείς δεν διέρρευσε το παραμικρό για τον γάμο στα social media, ενώ δεν έγινε καμία δήλωση.

Μέχρι και σήμερα κρατούν ανάλογη στάση, αφού οι κοινές φωτογραφίες τους σε εκδηλώσεις και κοσμικά events είναι ελάχιστες. Μετά τη συμμετοχή της στους δύο πρώτους κύκλους της επιτυχημένης σειράς «Ετερος εγώ», στον ρόλο της μάχιμης ρεπόρτερ, αλλά και τον ρόλο της στη σειρά «Σιωπηλός δρόμος», η Β. Παπαδοπούλου ενσάρκωσε την αστυνόμο Α' Ισμήνη Κακλαμάνη στη σειρά «Ψέματα».

Είναι ήρεμη, επαγγελματίας παθιασμένη με τη δουλειά της και δίνεται ολοκληρωτικά σε κάθε υπόθεση που αναλαμβάνει. Στην ίδια σειρά, ο Θ. Τοκάκης, ο οποίος κέρδισε την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού με τη συμμετοχή του στη σειρά «50-50», υποδύθηκε έναν ήρωά που είχε παραμερίσει τα όνειρά του, τον παρ' ολίγον δικηγόρο και δημοσιογράφο Δήμο Σωτηρόπουλο.

Τα «Ψέματα» κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, τόσο για το επίκαιρο κοινωνικό αποτύπωμα και τον σύγχρονο τρόπο αφήγησης όσο και για τις εξαιρετικές ερμηνείες.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved