Άννα Παυλίδου: «Είμαι ευτυχισμένη αλλά μικρή για γάμο»
Showbiz

Άννα Παυλίδου: «Είμαι ευτυχισμένη αλλά μικρή για γάμο»

Η Σταρ Ελλάς Αννα Παυλίδου έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της.

Η καστανή καλλονή και ο επιχειρηματίας Γιώργος Παπαδόπουλος μένουν μαζί στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια, μάλιστα, μίλησε στο «Secret» και δηλώνει ευτυχισμένη.

«Υστερα από τρία χρόνια σχέσης αποφασίσαμε να μείνουμε κάτω από την ίδια στέγη. Είμαστε πολύ καλά, περνάμε υπέροχα και είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένη. Ο σύντροφός μου με στηρίζει πολύ στις αποφάσεις μου».

Οσον αφορά τα σενάρια για γάμο, η Αννα απάντησε: «Είμαι πολύ μικρή, είμαι μόνο 23, οπότε είναι κάτι που δεν το σκεφτόμαστε ακόμη». Οσο για το πώς γνωρίστηκαν: «Ο Γιώργος με είχε δει σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και μέσω κοινής παρέας γνωριστήκαμε. Εγώ δεν τον είχα προσέξει, αλλά μια κοινή γνωστή μάς γνώρισε.

Για δέκα μήνες με πολιορκούσε και τελικά ενέδωσα, γιατί ήταν πολύ γλυκός και πολύ ευγενικός μαζί μου». Πάντως, αποκάλυψε και κάποιες άλλες περιπτώσεις που την είχαν φέρει σε δύσκολη θέση: «θυμάμαι ένα σκηνικό με τον σύντροφό μου σε ένα μαγαζί. Ξαφνικά έρχεται κάποιος και μου λέει: “Το τηλεφωνάκι σου;”. Φυσικά και τον έδιωξα και του είπα ότι συνοδεύομαι».

Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι της έγινε πρόταση να συμμετάσχει στο φετινό «GNTM», αλλά δεν προχώρησε και εξήγησε το γιατί: «Μου έκαναν πρόταση να συμμετάσχω ως υποψήφια στο φετινό “GNTM”, όμως τελικά δεν γίνεται γιατί έχω συμβόλαιο με τα Καλλιστεία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved