Τάκης Ζαχαράτος: «Κάθε βράδυ χτυπάει η καρδιά μου δυνατά πάνω στη σκηνή»
Showbiz

Τάκης Ζαχαράτος: «Κάθε βράδυ χτυπάει η καρδιά μου δυνατά πάνω στη σκηνή»

Mε διάθεση στα ύψη, ο Τάκης Ζαχαράτος ξανασυναντάει το κοινό στη σκηνή, κάνοντας αυτό το καλοκαίρι περιοδεία σε πόλεις της Ελλάδας με το νέο show του «Ελα μες στην αγκαλιά μου».

Ο χαρισματικός showman σατιρίζει, χορεύει, τραγουδά, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με υπέροχα τραγούδια και ανεπανάληπτες μεταμφιέσεις. Στην αγκαλιά του βρίσκονται, για πρώτη φορά, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακράν, ο Μπόρις Τζόνσον, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά κι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από το ξεκαρδιστικό show δεν λείπουν, βέβαια, και η Ματίνα Παγώνη, η Λίνα Μενδώνη, η Μαρινέλλα, ο Σάκης Ρουβάς, η Αντζελα Δημητρίου και πολλοί άλλοι, οι οποίοι δημιουργούν στη σκηνή ένα εκρηκτικό κοκτέιλ γέλιου.

Πώς, όμως, σε μια εποχή πανδημίας, πολέμου και με διάχυτο τον φόβο του θανάτου, ο Τάκης Ζαχαράτος καταφέρνει να παρουσιάσει με χιούμορ την καθημερινότητα; «Βλέπω και παρακολουθώ ό,τι συμβαίνει. Η τωρινή παράσταση είναι ένα καθρέφτισμα της κοινωνίας. Ειδικά φέτος έχω εντάξει ένα παλιό τραγούδι του Κώστα Χατζή, “Τα παλιά λεωφορεία”, με το οποίο κάνω έναν πικρό μονόλογο για όλα αυτά τα θέματα.

Γιατί όλες οι εποχές έχουν πολέμους και αρρώστιες. Σημασία έχει πώς τα διαχειριζόμαστε. θέλω πάντα να πηγαίνω τον κόσμο μια εκδρομή. Να τον βάζω στο πούλμαν μου και να τον ταξιδεύω», είπε ο ίδιος. Στην παράσταση, αρχικά, υπάρχει μια σάτιρα για όσα βιώσαμε με τον κορονοϊό και όσα περνάει ο κόσμος τώρα με την ακρίβεια των καυσίμων.

Μετά, πέρα από την κοινωνική σάτιρα, υπάρχει και η πολιτική, που παρελαύνουν διάφοροι αρχηγοί κρατών. «Ο Ερντογάν, βλέποντας ότι το παλιό μοντέλο, ο αυταρχισμός, δεν περνάει, αποκόβεται από το παλιό σύστημα στο οποίο είχε πρόσβαση, φωνάζει και κάνει πράγματα του παλιού μοντέλου που δεν λειτουργούν. Γιατί έχει αλλάξει πια ο δρόμος της διπλωματίας.

Ο Μητσοτάκης εμφανίζεται στο καρέ της χαρτοπαίχτρας, παρεμβαίνει σ’ εμένα και μου δίνει διπλωματικές συμβουλές και μια κατεύθυνση για την καριέρα μου. Τον έχω κάνει λίγο μάνατζερ σε αυτή την παράσταση», ανέφερε ο καλλιτέχνης.

Οταν ο Τάκης έχει παράσταση, ο κόσμος γεμίζει ασφυκτικά το θέατρο. Πώς, όμως, είναι το κοινό φέτος, έπειτα από δύο χρόνια κορονοϊού; «Επειδή έχω ξαμοληθεί με κέφι πατρινό, καρναβαλικό, θέλω κέφια και χαρές και να ξανασυνδεθούμε από καρδιάς με τα μάτια, όχι μέσα από τις οθόνες. Κάθε βράδυ χτυπάει η καρδιά μου δυνατά πάνω στη σκηνή. Και φέτος, ύστερα από 10 χρόνια που έχω να κάνω περιοδεία, θεώρησα υποχρέωσή μου να πάω και εκτός Αττικής να παίξω».

Πηγή:Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved