Τούνη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον φημολογούμενο χωρισμό από τον Αλεξάνδρου - «Δεν σας απασχολεί»
Showbiz

Τούνη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον φημολογούμενο χωρισμό από τον Αλεξάνδρου - «Δεν σας απασχολεί»

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν όχι μόνο unfollow ο ένας τον άλλον στα social media αλλά και... block.

Μέσα από το γνωστό προφίλ Soula Glamorous στο Instagram έγινε η είδηση γνωστή!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει αφαιρέσει όλα τα tag με το όνομά του από τις κοινές φωτογραφίες που έχει με την Ιωάννα Τούνη και το αντίστοιχο και ο ένας δεν ακολουθεί τον άλλον στο instagram!

Λίγες ώρες μετά την συγκεκριμένη είδηση και τα δημοσιεύματα περί χωρισμού, η γνωστή influencer έδωσε την δική της απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της με όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή.

«Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά στην υγεία μου από χθες το πρωί, όπως είπα και με το στόρι μου. Τώρα λίγο συνήλθα και είμαι λίγο καλύτερα. Είμαι σπίτι όλη μέρα και προσπαθώ να συνέλθω, δεν ξέρω αν φαίνεται από τον έρπη και απ΄όλα τα πράγματα βγάζω συνέχεια. Και εν τέλη, οι κακές σκύλες δεν παθαίνουν τίποτα, οπότε σίγουρα δεν θα πάθω κι εγώ.

Σχετικά με άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες, εβδομάδες, μήνες, δεν ξέρω για πάντα. Θα σας πω ότι θέλω, όταν θέλω, όπως κάνω πάντα. Οπότε, μην μπαίνεις στην κλειδαρότρυπα μου, δεν σε απασχολεί τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved