Εβελίνα Νικόλιζα: «Είμαστε οικογένεια πια σε αυτή την εκπομπή»
Showbiz

Εβελίνα Νικόλιζα: «Είμαστε οικογένεια πια σε αυτή την εκπομπή»

Για την Εβελίνα Νικόλιζα η εκπομπή «Τι φάση;» ήταν μια πρόκληση που πήγε ανέλπιστα καλά, τόσο σε επίπεδο συνεργασίας με τον Γιώργο Τσαλίκη όσο και για την αποδοχή που γνώρισε.

Για μία ακόμη χρονιά ήταν στο «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού και περιέγραψε τη συνταγή της επιτυχημένης παρέας.

Ως τηλεθεατές του «Τι φάση;» διασκεδάσαμε πολύ! Εσείς ως παρουσιαστές;

Χαίρομαι πολύ! Κι εγώ διασκέδασα πολύ και στα γυρίσματα με τον Γιώργο Τσαλίκη, αλλά και ως τηλεθεάτρια. Είναι μια πολύ ανάλαφρη εκπομπή, που λόγω της κατάστασης που ζούμε μας χαλαρώνει.

Πώς ήταν η συνεργασία με τον Γιώργο Τσαλίκη;

Με τον Γιώργο έγινε κάτι που δεν συμβαίνει πολύ εύκολα. Συναντηθήκαμε στο δοκιμαστικό για το «Τι φάση;» και ήταν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια... Είναι ένας απίστευτα δοτικός άνθρωπος, με υπέροχο χιούμορ και ενσυναίσθηση. Εκτός, λοιπόν, από το ότι πέρασα φανταστικά στα γυρίσματα, έκανα και έναν καινούργιο φίλο!

Λόγω της φύσης της εκπομπής, δεν θα συνεχιστεί. Πώς νιώθεις γι' αυτό;

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το είχαμε στο μυαλό μας εξαρχής. Αν ο κόσμος γνωρίζει ότι γυρίζεται εκπομπή με φάρσες δεν θα μπορεί να δουλέψει όλο αυτό και να γίνουν πιστευτοί οι συνεργοί μας. Μακάρι να υπήρχε άλλος τρόπος γιατί είναι μια εκπομπή που θα έκανα με χαρά πολλά χρόνια ακόμα!

Τι σου άρεσε περισσότερο στην εκπομπή;

Ξεκάθαρα οι αντιδράσεις των ανυποψίαστων συγγενών, φίλων, συντρόφων! Αληθινοί άνθρωποι που έρχονται αντιμέτωποι με αλλόκοτες συμπεριφορές! Παρατηρούσαμε την απορία στο μάτι τους, τον τρόπο που πρoσπαθούσαν να διαχειριστούν όλο αυτό ο καθένας διαφορετικά. Κάποιοι με κατανόηση, κάποιοι με νευρικό γέλιο, άλλοι με θυμό. Επαιξαν όλα τα σενάρια. Ανυπομονώ να δείτε όλα τα επεισόδια!

Παράλληλα, είσαι για μία ακόμη χρονιά στο «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού. Κάθε χρόνο και καλύτερα;

Ακριβώς αυτό. Κάθε χρόνο και καλύτερα. Είμαστε οικογένεια πια σε αυτή την εκπομπή, κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολα θέματα, όπως όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά, όταν είσαι δίπλα σε μια τόσο έμπειρη και χαρισματική παρουσιάστρια, νιώθεις ότι όλα θα πάνε καλά.

Γιατί οι τηλεθεατές έχουν ξεχωρίσει αυτή την παρέα;

Πέρα από τη σκαλέτα που επιμελείται ο αρχισυντάκτης μας Βασίλης Δρυμούσης με απίστευτη μαεστρία, νομίζω ότι παίζει ρόλο η χημεία. Με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, τη Ναταλία Αργυράκη, τον Δημήτρη Πανόπουλο, τη Ναταλία Γερμανού είμαστε μια παρέα που δεν παίρνει ο καθένας τον δρόμο του μετά τους τίτλους τέλους της εκπομπής. Είμαστε φίλοι, μιλάμε όλη την εβδομάδα και συναντιόμαστε πολύ συχνά. Νομίζω ότι αυτό ο κόσμος το καταλαβαίνει.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved